Mi a véleményetek erről?
A szüleim sokat dolgoznak. Pont emiatt mondtuk nekik, hogy menjenek el pár napot "nyaralni", pihenni, wellnessezni, valami ( 4-en vagyunk testvérek, a legidősebb testvérem 24, az alatta lévő 22, én 18 vagyok, a legkisebb meg 3 éves ). Ők nem akarnak menni.
Fáradtak, emiatt idegesek és ez természetesen rajtunk csattan. Tegnap is mind a 3-an elmentünk bulizni ( nem ugyanoda ), alig ittunk ( egyik bátyám kocsival ment, a másik meg én pedig nem voltunk részegek, én 2 felest ittam egész este ), ma meg úgy lettünk ébresztve 11 előtt, hogy a lakás másik végéből ordított anyám, hogy "mindjárt dél, keljetek". Mint mondtam ordított. Ezután le lettünk cseszve: ők nem alszanak délig, ők is fáradtak, ők nem járnak bulizni, nekik mindig csak a munka és nekik nem jár pihenés.
Mégis hogyan tudnának pihenni? A házi munkában amit tudunk megcsinálunk, vigyázunk a kistesónkra, de mindig van valami, ami miatt nincs megállás. Ezért mondjuk már régebb óta ( ez nyelvtanilag nem feltétlenül helyes, de érthető ), hogy menjenek el kettesben valahová pár napot. De ezt meg lehurrogják. Lehet tenni valamit? Vagy majd pihennek ha elköltözünk ( mondjuk munka akkor is lesz ) és ezáltal békén leszünk hagyva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!