Normális, ha egy szülő a kamasz lányai betétjén akar spórolni? Ezért nem vesz nekik, hanem moshatót kell használniuk.
Az tény, hogy akkor négyen elég sokat használnak.
De ha kiszámolod, mennyibe kerül a mosószer, áram, víz, fertőtlenítő: nem biztos hogy olcsóbb.
Láttam a tacskóban nagydobozos ob tampont, 1100 alatt van. Pl. a müller saját márkás 60 db-os tampon se drága. Eurósban 200 körül van egy csomag betét.
Nem beszélve arról, hogy ez mennyire higiénikus. Suliban hogy cseréled a mosható betétet?? Beteszed a használtat a táskádba? Melegben milyen szaga lesz, mire hazaérsz?? Ez megalázó. Nekem az lenne.
Naponta mossátok? Vagy 3-4 nő több napi adagja bomlik a szennyestartóban?
Bocs ha sok kínos kérdésem van, de nem tudom elképzelni.
Ha picit véres lesz a bugyim, én azt is rögtön kimosom, kifertőtlenítem. Nem tudom ez a mosható betét milyen lehet egész nap.
Sajnálom, hogy ilyenek a szüleid.
Számoljátok ki, mennyi pénzt és időt költötök ezeknek a mosására. Illetve úgy,tudom, ezeket is kell cserélni, mert elhasználódik, és nem olcsók.
Kétlem hogy spórolni tudtok vele.
30/n
Teljesen normális dolog, hogy az ember megfogja a saját retkes cuccát és kimossa, aztán újra felveszi.
A mosást ugyanis erre találták ki.
50 évvel ezelőtt, nem kellett bentülni reggeltől estig egy iskolába hanem délben hazaengedtek ebédelni, vagy már vége is volt a tanításnak, továbbá nem ilyen bugyikat , ruhákat hordtak a nők, és nem borotválták le magukat, nem volt ciki a wc ben egy vödör vízben lemosakodni wczés után!
Totál másképp működtek, a dolgok, a szokások, és az egymással szembeni toleráció is!
A rongyzsebkendő mond valakinek valamit?
Hímzett, névre szóló?
Összehasonlíthatatlan a mai korral az, ami 50 évvel ezelőtt volt!
Én kb 25 éve jártam iskolába elemibe.
Nem tudom, ma hány órájuk van a gyerekeknek, nekem akkor egy nap 5 volt a maximum!
Délben, fél egykor vége volt a tanításnak!
Kettőkor már otthon fújtam a forró levest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!