Szülők titeket érdekelne, hogy miért sír a kamasz gyereketek?
Sziasztok! Először is Boldog új évet mindenkinek!
A problémám az, hogy nem tudom anyát miért nem érdekli, hogy mi bajom van. Régebben azt hittem, hogy szimplán nem veszi észre hogyha sírtam, de ez akkor lett furcsa amikor bejött a szobámba miközben könnyes volt az arcom és éppen akkor töröltem le és nem szólt semmit vagy egyszer például testvéremnek mondta hogy sírtam miközben nagyon rossz a tesómmal a kapcsolatom. Alapból nem vagyok sírós, néha eltörik a mécses, de különösebben nem vagyok érzékeny, viszont tegnap nagyon sírtam. De tényleg ott már minden volt, nem fojtottam vissza. Én úgy tudtam, hogy zenét hallgat ezért nem fogja hallani, de két óra múlva írt nekem facebookon, hogy fel a fejjel. Alapból nem szoktunk ott üzenni egymással. Elég rosszul esik, hogy igazából tud róla, de nem érdekli, hogy mi bajom van. Szülők titeket érdekelne?
Anyámat sem érdekelte, hogy sírok, se semmi más.
Immáron 10 éve engem sem érdekel, mi van vele, nem tartjuk a kapcsolatot.
Fiam 3 éves még csak, de mindig is érdekelni fog, miért sír. És mi van vele. Még felnőtt, sőt öreg korában is.
OFF: Anyám legutóbb még éjjel is bejött, amikor meghallotta, hogy sírok, pedig igyekeztem nagyon elfojtani. Épp telefonáltam közben, szóval elküldtem, de megbeszéltük, hogyha abbahagytam, akkor menjek át hozzá beszélgetni. Végülis másfél óra múlva mentem volna, de mivel amúgy is késő volt, szegény elaludt, de nem hibáztatom érte. Írtam neki egy kis cetlit, hogy minden ok, majd reggel megbeszéljük. Így is lett, de nem erőltette a részleteket, csak nagy vonalakban mondtam el.
ON: Nem tudok objektív véleményt megfogalmazni, nálunk mindig alap volt, hogy érdeklődünk a másik iránt, megvigasztaljuk, ha szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!