Mit tennétek, ha megtudnátok hogy a kamasz gyereketek füvezik?
Nálunk ez szerencsésen alakult, buliba menet lekapcsolták a rendőrök a haverjával, megtalálták a kis zacskó füvet náluk. Egész éjjel fogda, rabosítás, vizeletminta, amikor hazaengedték, még egy órát beszélgettünk. Utána elterelésre kellett járnia, ha nem akart börtönbe kerülni, egy életre elment a kedve a cucctól, most egyetemre jár, minden oké. Akkor persze nem voltam boldog, utólag már hálát adok a jóistennek, hogy így történt, egy kamaszt, aki még azt hiszi, hogy ő az élet császára és bármit megtehet, nem könnyű észérvekkel jobb belátásra bírni, főleg, ha okos felnőttek tüntetnek a könnyű drogok legalizálásáért.
Úgyhogy próbálj meg mindenképp beszélni vele, vetítsd fel neki, milyen frankó élete lehet egy priusszal a zsebében, és bármikor elkaphatják, akármit is gondol. A pofon egy kamasznál sztem pont az ellenkező hatást válthatja ki, mint amit szeretnél.
a fű azért alattomos, mert egy idő múlva csak ez lesz a lényeg, nem a tanulás, nem a karrier, nem a sport, sőt ezeken csak röhögni fog. hosszútávon nem is lesz belőlük senki, nem lesz semmijük és akkor meg pláne azért fog menni utána, mert legalább a fű van, meg a haverok.
ha legalizálják egyértelmű, hogy azt szeretnék ne is figyeljünk a kormány dolgaira, inkább szívjunk egyet. hál ég hogy pont abba a generációba születtem, hogy kétlem hogy megérném a bevezetését, meg ugye még egyéb dolgoknak is.
4es valaszolo! Mar ne is haragudj,de nincs igazad.:)
Kerdezo!
Ha normalis gyerek,beszelgess el vele nagyon komolyan.
Ketszinu lennek,ha azt mondanam hogy en nem probaltam,mert igen.Ket alkalommal,es jo volt,csak aztan semmi tobbet nem engedett a lelkiismeretem.:)
Amikor a szuleimre gondoltam,eszembe jutott h nem akarok csalodast okozni.
Mond el neki hogy ez nem vezet semmi jora...Ha normalis ertekrendek kozott nott fel.Ha megsem jon be,akkor fel kell jelentened!
Talan az segit.:)
4-es vagyok.
bocsi tapasztalatból rtam, ismerek vagy 20 füvest elég régóta, ahhoz hogy lássan őket felnőni és hol állnak most..
olvass innen pár cikket.
elkeserítő, hogy "mindenhol" legalizálni akarják.
és még a gyógyászatban is bevezetik.
totál h*lye lesz mindenki tőle, azon röhögnek hogy nem tudják mi van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!