Kamaszok! Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a szüleitek bekamerázták a szobátokat, hogy szemmel tartsanak titeket?
jesszus....az én szüleim ilyet sosem csinálnának,mert tiszteletben tartják a személyes szférámat
én leverném onnan egy baseballütővel :DDD
juj.. hát attól is függ, hogy mit csináltam...
de azért ez nem normális...
biztos kiakadnék.. és leszedetném a kamerákat, aztán minden alkalommal, miután több időre elhagytam a szobát, átkutatnám, hogy nem történt-e meg újra...
Fogom a kamerát, darabokra kalapálom, kihajítom az ablakon és anyáméknak egy szót sem szólok erről. Ha akarnak magyarázkodnak, ha nem akkor meg élvezem, hogy hadd feszengjenek, hogy hú most mi legyen.
Sok hülyeséget csináltak már a szüleim kontrollálás címszó alatt (de tényleg), de ez még tőlük is durva lenne. Ha tényleg megtörénne a jelenégei helyzetben, pakolnék és nem látnának többé komolyan.
Amit az Apádra ütök-ben Ben Stiller.
Tennék-vennék, majd egy hirtelen mozdulattal a kamerába fordulnék, és elmondanám, milyen csalódott vagyok, hogy ennyire nem bíznak a saját nevelésükben. Elmondanám, mennyire rosszul esik, hogy nem őszinték velem, és azt is, hogy hosszú időnek kell eltelnie ahhoz, hogy ÉN újra bízni tudjak bennük.
Innentől zárnám a szobámat.
odaállnék eléjük és megmondanám, hogy emberileg és szülőként is leszerepeltek nálam, és a bizalmamat soha többé nem nyerhetik vissza.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!