Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit tennétek, ha...

Szülők! Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a 15 éves lányotok összejött egy 22 éves pasival? És ha nem szakítanak, akor szerintetek mennyi ideig bírja ki a férfi, hogy ne erőltesse a szexet?

Figyelt kérdés

2013. júl. 4. 16:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Először is meg szeretném ismerni azt a pasit. Volt már dolgom párral, kiismerem én egy sima beszélgetésből. A lányodra úgysem tudsz hatni, max bízhatsz a nevelésedben.
2013. júl. 4. 16:35
 2/17 anonim ***** válasza:
73%

en ismerem olyan lanyt aki 15 eves es 21 eves a baratja, nagyon szeretik egymast, nagyon edesek eggyut *-*

a szulok tudnak rolla, nem ellenzik mert megismertek a fiut.

Nem erolteti a sexet a fiu, de biztos elszoktak jatszani egymassal ( max petting)

2013. júl. 4. 17:05
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
ha tényleg szereti a lányt, bármennyit vár rá :')
2013. júl. 4. 20:13
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

A középső lányom éppen 15 éves, de eddig szerencsére nem volt ilyen „gond”. Persze, vannak szerelmek az életében, volt olyan is, hogy nála 10-15 évvel idősebbe volt szerelmes (általában színészek), de abba még bele sem gondoltam, hogy mi lenne, ha egyszer azzal állítana haza, hogy „Anya, apa! Van egy 22 éves barátom”.

Valószínű, hogy bármennyire is ellenezném pont az miatt, amit már Te is említettél (szex), nem tiltanám el tőle, mert, ugye, minél inkább tilt az ember valamit, annál inkább szeretné a másik.

Úgy gondolom, hogy mindenképpen beszélnék vele, megkérdezném, hogy tisztában van-e a dolgokkal, de úgy gondolom, hogy a saját gyermekemben maximálisan megbíznék még akkor is, ha eleinte megenne a fene.

2013. júl. 4. 20:52
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Nehéz kérdés de tuti nem okés a 22 éves aki egy 15 éve gyerekre bukik,az én vőlegényem 22,már a 18 évesek kislányok hozzá képest,sőt nem is látja Őket nőnek.22 éves tuti nem vár 2 évet a lányodra,pedig 15-16 évesen baromira nem kéne szexelni.
2013. júl. 4. 21:17
 6/17 anonim ***** válasza:
58%
Én 14 éves vagyok a barátom 24. A szüleim megismerték a barátomat és egyáltalán nem ellenzik... sőt. :)) Inkább örülnek neki, hogy egy 24 éves tapasztalt fiúval jöttem össze, aki tud várni. És nem pedig egy 16-17 éves kangörcsössel, akinek csak a szex van a szeme előtt. (Ezt apukám mondta mikor megtudta hogy összejöttem a barátommal.)
2013. júl. 4. 23:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, 20 felett már nem kangörcsös, csak simán szükséglete a szex, és ha nem kapja meg a párjától, akkor majd megkapja mástól. :) Nem értem mit lehet enni egy 14-15-16 évesen. Kislányok, akik nagylányosat játszanak. Mondjuk hoppon is hagyják szinte mindet. De hát az ember a saját hibájából tanul.
2013. júl. 5. 07:53
 8/17 anonim ***** válasza:
73%
szüleid nem százasok,14 éves taknyost engednek,hogy egy felnőtt férfivel járjon
2013. júl. 5. 08:38
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó kommentelő! Nem értek veled egyet! Ha az a 24 éves fiú normális, és nem sietteti a dolgot akkor nem lehet probléma. Amúgy meg a mai lányok általában érettebbek a koruknál. Én nem pofáznék itt észt osztva, ha nincs mit! ;) Szerintem a tiltásnak ebben az esetben semmi értelme nem lenne, mert ha szereti egymást két ember akkor így vagy úgy megtalálják a módját arra, hogy találkozzanak. Ha az ember enged a gyerekének akkor felügyelet alatt tudja tartani az eseményeket. Ha viszont megtiltja akkor annál inkább ellenkezni fog és minden rosszabb lesz. Tehát a kérdésre a válasz: Szerintem inkább engedd a lányodnak, hogy találkozzon otthon nálatok a fiúval, meg esetleg sétáljanak egyet, mintsem hogy eltiltsd őket egymástól. Ha eltiltod akkor a lányod is gyűlölni fog és mindent a te szavadnak ellenkezőleg fog tenni.
2013. júl. 6. 00:42
 10/17 anonim ***** válasza:
53%
Dehogy érettebbek,te most hülyéskedsz a mai lányoknak hamarabb nő a mellük,attól még agyilag és lelkileg baromira nem érettek.24 éves felnőtt férfi mit lát egy kis csitrin,fel nem tudom fogni,se elbeszélgetni nem tud vele,sem szexelni,szóval utolsó ne jártasd a szád,mert idiótaságokat beszélsz
2013. júl. 6. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!