Szülők! Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a 15 éves lányotok összejött egy 22 éves pasival? És ha nem szakítanak, akor szerintetek mennyi ideig bírja ki a férfi, hogy ne erőltesse a szexet?
Bocsi az offért, de van egy 15 éves húgom és egy 18 éves öcsém (én 21L vagyok) és általában érettebbnek látom a húgom, mint az öcsémet, vagy a haverjait :o Nem mindig, mert a húgom sem koravén meg ilyenek, és vannak területek, ahol igen is gyerekes még...de a lányok általában érettebbek, mint a velük egy idős fiúk :(
Ettől függetlenül a húgomat nem tudnám elképzelni egy korombeli pasival. Szóval se én, se anya nem örülnénk. De az biztos, hogy nem tiltanánk (mármint tiltaná anya ;)) el tőle. Inkább sokat beszélgetne vele anya a védekezésről, én meg (mint a pasijával egyidős nő) a barátjáról :) szerintem nekem őszintébben beszélne a srácról, mint anyának, és én is könnyebben tudnék neki válaszolni, mint anya :)
Szóval anyukánk és én összedolgoznánk e téren szerintem :) másrészt meg, én annak se örülnék, ha összejönne valami 15-16-17 éves vadbarommal :/ a legjobb ha még nem pasizik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!