Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit tennétek, ha...

Szülők! Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a 15 éves lányotok összejött egy 22 éves pasival? És ha nem szakítanak, akor szerintetek mennyi ideig bírja ki a férfi, hogy ne erőltesse a szexet?

Figyelt kérdés

2013. júl. 4. 16:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%
Érettebbek a koruknál? Röhej. Szerintem pont, hogy szellemileg visszamaradott a 99%-uk. Pont ezért kell már félteni őket mindentől, mert ostobák. Persze mindegyik érettebbnek érzi magát, gondolom te is, de ez nem így van.
2013. júl. 6. 06:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi az offért, de van egy 15 éves húgom és egy 18 éves öcsém (én 21L vagyok) és általában érettebbnek látom a húgom, mint az öcsémet, vagy a haverjait :o Nem mindig, mert a húgom sem koravén meg ilyenek, és vannak területek, ahol igen is gyerekes még...de a lányok általában érettebbek, mint a velük egy idős fiúk :(

Ettől függetlenül a húgomat nem tudnám elképzelni egy korombeli pasival. Szóval se én, se anya nem örülnénk. De az biztos, hogy nem tiltanánk (mármint tiltaná anya ;)) el tőle. Inkább sokat beszélgetne vele anya a védekezésről, én meg (mint a pasijával egyidős nő) a barátjáról :) szerintem nekem őszintébben beszélne a srácról, mint anyának, és én is könnyebben tudnék neki válaszolni, mint anya :)

Szóval anyukánk és én összedolgoznánk e téren szerintem :) másrészt meg, én annak se örülnék, ha összejönne valami 15-16-17 éves vadbarommal :/ a legjobb ha még nem pasizik ;)

2013. júl. 6. 12:44
 13/17 anonim ***** válasza:
nosssss...én 16 voltam, a férjem pedig 21, amikor összejöttünk és együtt vagyunk immár 17 éve, házasok tíz éve, most született az első babánk :) Szóval akármi lehet belőle, de ma már nem ritka hogy 15 évesen szexelnek, mi sem vártunk vele sokat, noha nekem nem ő volt az első..de előtte volt petting, meg felkészültem, azaz elkezdtem tablettát szedni és csak utána szexeltünk igazán. Persze nagyon sok éretlen 15 éves és 22 éves van,sőt van idősebb is, de ugyanúgy a másik véglet is megtalálható, szóval mindig az adott szitut kell kezelni a felek ismeretében, szerintem
2013. aug. 16. 15:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Lelökném a pasit a lépcsőn.
2013. szept. 2. 18:21
 15/17 anonim ***** válasza:
A lehető leghamarabb meg akarja dönteni, de ha a lányod is akarja miért baj?
2013. okt. 17. 20:55
 16/17 anonim válasza:
0%
SZERINTEM AZ ILYEN FÉRFI PEDOFIL! Aki kiskorúval létesít szexuális kapcsolatot, azt jellemzően elítélik pedofília miatt. Az én lányomnak ezt biztos nem engedném, feljelenteném a srácot! Azért gondolj bele, hogy a hormonok mindig dolgoznak, és az a férfi is előbb-utóbb szexet akar, és ha ezt nem kapja meg a lányodtól, megkapja mástól. Nem tartom egészségesnek az efféle kapcsolatokat. Úgy gondolom, hogy ilyen korban még a "diákszerelem" a normális. Érzelmek ide vagy oda, a srác le fog lépni egy idő után, ha megkapta a lányodtól amit akart akkor azért, ha meg nem, akkor azért! Utána a lányod lelkivilága bánhatja. Kamasz korban jellemző az ellenséges viselkedés, ez a legnehezebb időszak! A Te esetedben a tiltás semmit nem használ, ha nagyon ellenzed ezt a kapcsolatot (ami normális!) akkor jelentsd fel a srácot. A lányodnak pedig erről ne számolj be, nehogy lelépjen! Szigorúnak kell lenned! De az is lehet, hogy már megvolt a szex. Én elmúltam 22 éves, de még 18 évesen sem jöttem volna össze egy kiskorúval-. Nálam fiatalabbat el sem tudnék képzelni magam mellé. Ez beteges! Egy egészséges ember ilyet nem csinál, és az sem egészséges aki az ilyet engedi!!!
2014. jún. 11. 20:05
 17/17 Bercsényi mónika ***** válasza:
Én 17éves voltam mikor össze jöttem a párommal aki 27 éves volt!11 éve vagyunk együtt és van egy gyönyörű kisfiunk!Beszélgess el vele és irass fel neki fogamzásgátlót,az a biztos!
2014. júl. 13. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!