14 évesen nekem 21 éves barátom volt, szóval ugyanennyi volt a korkülönbség.
Ha apukának nem tetszik, az egy dolog. Mondhatja, hogy ne találkozzanak, "tilthaja" őket. De úgyis megoldják....
2013. ápr. 2. 22:50
4/10 A kérdező kommentje:
apu már "elfogadta", beszéltek is. én persze hallgatoztam, ugyhogy tudom mit mondott neki apu. már 8 hónapja együtt vagyunk . nagyon szeretem és ő is nagyon szeret. nagyszüleimnek van ez ellen kivetnivalojuk, hogy bemennek a gyámügyre és hogy majd elfognak vinni javítointézetbe. már vagy fél éve tudnak rolunk. nemértem mér most kezdenek fenyegetozni ezvégett.
2013. ápr. 2. 22:58
5/10 anonim válasza:
Hát, menjenek, ki is nevetik őket :)
Pár fontos dolog van persze, ami ellenvetés lehet:
- nem romolhat (látványosan) a tanulmányi erednményed
- nem lóghatsz a suliból
- nem tűnhetsz el (szökhetsz el) és ilyenek.
Szóval igazából alap dolgok, ha ezek megvannak, akkor sem a 22 éves férfit nem veszik elő, sem apukát, és még intézetbe sem megy a 15 éves lány :)
2013. ápr. 2. 23:02
6/10 anonim válasza:
Én is 15 éves vagyok és 22 a barátom...jogilag semmi baj nincs vele.
2013. ápr. 2. 23:43
7/10 anonim válasza:
Semmit nem tehetnek. Az egyetlen dolog, amibe a gyamhivatal beleszolhatna, az, ha elkoltoznel, egyebkent azt csinálsz, amit akarsz.
Mondjuk 14-15 évesen meg nem kellene szexelni es ekkora kor különbség sem ideális ebben a korban
2013. ápr. 3. 06:28
8/10 anonim válasza:
15 éves lánnyal kölcsönös beleegyezéssel már törvényesen szexelhet egy 18 éven felüli fiú.
2013. ápr. 3. 12:27
9/10 anonim válasza:
Sajnos. Előző voltam.
2013. ápr. 3. 12:27
10/10 anonim válasza:
Semmit nem tehet, nem nem lehet el venni ! EZÉRT ? Tudnád te mikkért veszik el a gyerekeket..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!