Mit csinálnátok, ha megtudnátok, hogy a gyereketek cigizik?
17-18 évesnél azt mondanám h csinàld hűlye gyerek. Èn nem erre tanítottalak. Pènzt nem adnèk rá és a házban nem gyüjthat rá.
14-15 évesnél viszont kèt pofon kíséretèben kérdezném meg h mit képzel?!
14-15 éves gyereknek nem kéne cigarettázni ... még szép hogy büntetést érdemel
egyrészt a saját egészségét rontja vele
másrészt pedig undorító dolog az ha még egy gyerek szájában cigarettát látni pláne ha nyilvánosan csinálja ....
Én 15 éves voltam, mikor rászoktam (3 hónap híján 16). Apum a 16. szülinapom után picivel mondta el, hogy tudja. Nem büntetett meg, de azt mondta, hogy nem örül neki. Nagymamám nem szólt semmit, anyukám nem él. Amúgy nagyim és apum is cigizik.
17/l
Figyelj kedves kérdező: Vagy hagyja beledögleni a gyerekét a cigibe, vagy mint egy értelmes ember ad neki 2 pofont, és MEGMENTI AZT A KIB*SZOTT ÉLETÉT.
Gondold végig, jobb az, ha a gyereket helyrerakják, és normális egészséges ember lesz belőle, mintha csak lelki terrort nyomnának, aztán a pofájukba röhög, és rágyújt.
Megkérdeztem anyámat....:D
Amikor megtudta hogy cigizem, akkor rákérdezett én meg tagadtam, de egyszer piszkosul lebuktam amikor szemrebbenés és fuldoklás nélkül elszivtam egy szál cigit a kérésére...:D
Aztán elmondtam neki, és azt mondta hogy napi maximum egy szálat szívhatok azt is itthon és senki más ne lássa.
Tudta, hogy ha tilt rosszabb lesz. Aztán mivel a tiltott gyümölcs mindig édesebb azóta nem is gyújtottam rá...:D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!