Ha megtudnátok, hogy a kamasz lányotokat szexre kényszeríti az apja mit tennétek?
Figyelt kérdés
Minden vélemény érdekel,és légyszi ne kritizáljátok más válaszát,köszi:)2014. aug. 1. 22:15
1/34 anonim válasza:
Bejelenteném magam az elmeosztályra, mert tudathasadásos vagyok:D
2/34 anonim válasza:
Felkeresnék egy bérgyilkost, és kinyiratnám az apját. :)
3/34 anonim válasza:
Ha lenne egy kamasz lányom, akkor én lenék az apja, akkor ezt most nem értem....
4/34 anonim válasza:
Apuka bőröndje ki a folyosóra a cuccaival, zárcsere. Ha történt is aktus, akkor feljelentés a rendőrségen.
6/34 anonim válasza:
Rendőrség AZONNAL!!! Áldom az istent, hogy az én apám fejében meg sem fordulna ilyesmi! De ha anyám tudná és nem segítene, jobban utálnám mint az apámat!!!
17/L
8/34 anonim válasza:
Ilyen nem fordulhatna elő nálunk, de ha például a barátnőm kerülne ilyen helyzetben nem is tudom, hogy mit tennék.
9/34 anonim válasza:
igen ez elég érdekes kérdés. Szóval ha én saját magam rájönnék hogy szexre kényszerítem a lányom,,, hááát igen, a leglogikusabb tényleg az lenne, hogy felkeresek egy pszichológust a tudat hasadásom miatt
és eljárnák valami lélek masszázsra is vagy mire hogy feltárjam milyen elfojtott emlékeim stb vannak amik miatt ez történik.
10/34 anonim válasza:
Gondoskodnék róla, hogy ne ússza meg a büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!