Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha megtudnátok, hogy a kamasz...

Ha megtudnátok, hogy a kamasz lányotokat szexre kényszeríti az apja mit tennétek?

Figyelt kérdés
Minden vélemény érdekel,és légyszi ne kritizáljátok más válaszát,köszi:)

2014. aug. 1. 22:15
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
98%
Apuka repülne. Én mennék a rendőrségre, plusz vinném a lányt pszichológushoz. És egy világ dőlne össze bennem.
2014. aug. 1. 22:20
 12/34 anonim ***** válasza:
11%

Az én véleményem az, hogy ha a szex kényszerből születik, az nem lehet jó egyik félnek sem.

Beszélnék az apuval, a hatóságot viszont kihagynám.

2014. aug. 1. 22:36
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de honnan gondoljátok, hogy az apa tette fel a kérdést, és nem az anya? Valami elkerüli figyelmemet?
2014. aug. 1. 22:40
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

kérdező az anya szemszögéből kérdez, de van 1-2 férfi válaszoló akik ugyebár nem az anyai oldalt látják :)

rendőrségre mennék... férjemet kidobnám, lányomnak pszichológus...

2014. aug. 1. 22:43
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Apukát azonnal kihajítanám, reggel az első dolgom az lenne, hogy feljelenteném. A lányomat pedig elvinném egy pszichológushoz. Én pedig rettenetesen összetörnék, de a lányom miatt igyekeznék tartani magam.
2014. aug. 1. 22:44
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem én hirtelen felindulásból nekimennék apukának (mivel kistermetű vagyok, sokra nem mennék vele).

Aztán amikor túl lennék az első sokkon, akkor azonnal rendőrség, és a lányomat nem veszteném szem elől, mellette lennék mindig, mindenhol (orvos, rendőrség, bíróság... stb)

2014. aug. 1. 22:46
 17/34 anonim ***** válasza:
93%

Nekem meg van egy olyan meglátásom, hogy maga az áldozatul esett leány tette fel a kérdést! Meg is indokolom: légyszi,köszi szavakat fiatalok tizenévesek max huszonévesek használják, így leírva ilyen helyen a végén a mosolygós fejről nem is beszélve! Azaz ezt nem az anyuka, és nem is apuka írta ki.

Kérdésedre a válasz: biztos, hogy kiborulnék, de megpróbálnék higgadtan gondolkodni, és bizonyítékkal akár egy felvétellel húznám csőbe a drága apukát, egyeztetnék a lányommal, hogy mit tegyen, mivel az ügyészségre kell a bizonyíték, a rendőrséget alapban kihagynám és mindjárt az ügyészségen tenném meg bizonyítékkal a feljelentést, abból rövid időn belül tárgyalás lenne, apuka jó pár évre lecsücsülne, a leánynál pedig kérném szakember segítségét, hogy feltudja dolgozni a történteket! Ezt diktálja az eszem! De ha a szívemre hallgatnák apuka nem úszná meg épp bőrrel valószínűleg.....

2014. aug. 1. 22:48
 18/34 anonim ***** válasza:
Nos, ha a lány tette fel a kérdést, akkor a válaszolók legyenek tekintettel arra is, hogy a lány valószínűleg szereti az apját a történtek ellenére is.
2014. aug. 1. 22:52
 19/34 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat....meg vagyok apámmal nem történt semmi ilyesmi,apum am is rendőrségen dolgozik és nagyon szeret:) csak érdekelt mások véleménye:)
2014. aug. 1. 23:00
 20/34 anonim ***** válasza:

Irány a rendőrség, az ilyen pasas nem lehet normális. A lányt pedig vidd pszichológushoz.

istenem, ilyet az állat sem csinál. Igaz, az embernél nagyobb állat nicsen

2014. aug. 1. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!