Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek is elkepsztően jól néz ki Ash Stymest? L
Figyelt kérdés
Szerintem nagyoon. Szoktam nézni az interjúit is meg minden.. Olyan jó a zenei ízlése meg aaah! :$
(aki nem ismerné: Google a barátod!)
2014. júl. 31. 23:51
1/5 anonim válasza:
Ez volt a nap vicce, besírtam:))
2/5 anonim válasza:
én rágugliztam.. 2 kérdésem van: ő meleg? te fejre estél?
a kérdésre válaszolva: nem, szerintem nem néz ki elképesztően jól
3/5 anonim válasza:
Na jó, én google barátom segítségét kértem, mert bevallom gőzöm sem volt, hogy ki a csuda ez az Ash.
Azt hiszem nem veszítettem volna semmit az életemből ha tudatlan maradtam volna a kilétét illetően.
Azt, hogy jól néz ki?? Azt se tudtam elhinni, hogy emberről van-e szó. Nem róla mintázták Szmeagolt?? Mert valami bűn ronda..Egyáltalán ez fiú? mert nem úgy néz ki..
4/5 anonim válasza:
Kis buzerátor ez a gyerek vasággyal együtt 40kg :)
5/5 Aster O. Sys válasza:
Tudom régi a kérdés, de én imádom! Nagyon édes és az akcentusáért és a szemeiért teljesen odavagyok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!