Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert ilyen szigoruak a...

Miert ilyen szigoruak a szuleim? Megtiltjak hogy talalkozzak baratommal

Figyelt kérdés

16 eves vagyok ket honap es 17 leszek. 5 es fel honapja vagyunk egyutt baratommal. Ő az első komolyabb baratom. Őt vittem haza először. Vele voltam eloszor is egyutt ugy... Es anyam ezen kiakadt ma. Mer mar el kellett mondanom neki mert nogyogyaszhoz el kell mennem es ahhoz szuloi engedely kell tudtommal. Azt mondja kar volt megendnie hogy egyaltalan pasim legyen es megbotrankoztattam es hazudtam. Pedig szerintem ez normalis dolog. Ja es az hogy 3 hete ugyebar en mentem el hozza hetvegente mert csak ilyenkor tudunk talalkozni es ezen kiakadt. Mert parom nem tud feljonni masra kell neki a penz es alig van ideje nagyon sokat tulorazik. Es ma is este mentem volna 9 kor el. Es nem engedtek el hozza mert hogy ne fussak egy fiu utan.szerintetek ez futas? Nem tudom mit csinaljak itt bőgök mint egy hulye...szerdan mentunk volna el kettesbe a szunetre vegre es azt akarjak megengedni hogy elmenjek akkor. Ezt nem tilthatjak meg,nem? Mert hogy meg nem vagyok 18 es addig nem mehetek sehova.

Eddig sehol nem voltam soha nem jartam bulizni minden hetvegen itthon voltam.miota egyutt vagyunk vegre elek. Nem hiszem el hogy nem tudjak a Zolit elfogadni..nem ismerik es igy itelkeznek felett meg 5 honap utan is hogy biztos fel fog direkt csinalni es csak kihasznal biztos szakitani fogunk.pedig nem igaz nemnismerik ugy mint en.

masreszt meg van egymillo problemam ezen kivul...mikor anyam ele odakellett allnom odaalltam.azt elfeljti ilyenkor hogy csak ram szamithatott. Erre meg ellennem fordul es a Zoli ellen is.pedig segitett is nekik..es ezt kapja..

na lenyegre torok mit kene csinalnom hogy elengedjenek? Mar azon is gondolgoztam otthagyom a sulit kimegyek nemtbe aztan osszekoltozunk.

lehet furan hangzik ti is kivul allokent nem biztos megertitek. De en vele tervezem a jovomet o is velem. 5 6 ev mulva gyerekeket akarok csaladot..csak ugye azelott biztos alap kene haz ahhoz meg sok penz.es ezmiatt nem fog valora valni az almom..anyamnak el se mertem ezeket mondani..mer szerinte ilyen nincs minde hazassag es ferfi rossz.attol hogy a szuleimek egy nagy hatar sz@r nem biztos ez..pont ezert szeretnek boldog eletet,jovot magamnak. Mashogy elni mint ok. Nagyon maradiak az a baj..az is nem magamat akarom vedeni es nem szuleimet beallitani rossznak (bar mindjum szerinte most nagyon azok) ti kivul allokent mit mondanatok erre?

nah szoval..igazabol nem tudom miert irtam ezt le. Probalok valami megoldast talalni de nem tudom mi lenne az. Bocsi hogy ennyit irtam,es remelem ertheto nagyjabol a helyet :) koszonom annak aki elolvassa :)

2017. ápr. 8. 21:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
44%
"Ezt mindenki átéli, de ezeknek a tiniszerelmeknek nincs jövője, " - főleg, ha erőszakkal beleavatkozik a kedves család... AKKOR biztosan nincs.
2017. ápr. 9. 14:25
 52/79 anonim ***** válasza:
37%
Nem ezen múlik, hidd el. :DD Zolika hamarosan magától lelép, mert a lényeg már megtörtént.
2017. ápr. 9. 14:35
 53/79 anonim ***** válasza:
38%

"... akkor adott egy 16 éves kislány akit csak 5 hónap "járás" után megfektetett a 21 egy éves pasija. Ezt megtudták a szülők és természetesen nem örültek neki...."

"CSAK"????

Kegyed a középkorban él?

2017. ápr. 9. 14:39
 54/79 anonim ***** válasza:
51%

53:

Nem, nem élek a középkorban, csak nem szeretem az olyan kislányokat, akik még a pasit nem is ismerik, de már ketté teszik neki a lábukat. :)

2017. ápr. 9. 14:45
 55/79 anonim ***** válasza:
45%

#52, mint írtam, az én párom is 17 volt, amikor összejöttünk... és sacckb a második randin "történt meg a dolog"... ez 20 éve volt...

Igen, lehet, hogy szétmennek, meg az is hogy nem - mint a világ összes többi kapcsolatában.

Szóval mit is szerettél volna mondani?

(a szülőkkel meg az adott kapcsolattól függetlenül is le kell meccselni egyszer, mert tudod, lehet, hogy ez a kapcsolat tényleg véget ér... és akkor, ha jön egy másik, a kedves szülők ugyanúgy elkezdik az ostobaságaikat... ha viszont most rendesen megvívja a csatáját a Kérdező, akkor többet nem fognak beleavatkozni ilyen módon a pasiügyeibe... ebbe se... meg HA ez végetérNE, akkor egy következőbe se...

2017. ápr. 9. 14:47
 56/79 anonim ***** válasza:
46%
#54, de ha neked az 5 hónap kevés, akkor mi lenne az elég?
2017. ápr. 9. 14:50
 57/79 anonim ***** válasza:
31%
67%-os, de szerencsére nem mindenki olyan könnyűvérű mint te...miattatok nincs értéke a nőknek mert csak odadobjátok magatokat az első kolbásznak aki bepróbálkozik.
2017. ápr. 9. 14:50
 58/79 anonim ***** válasza:
16%

Ha egy 20 évestől lenne szó akkor az elég. Egy 16 éves egyáltalán ne szexeljen, főleg ne egy ilyen helyzetben.

2017. ápr. 9. 14:52
 59/79 anonim ***** válasza:
42%

#47: Nem erről írtam. Én sem kötnék bele a lányom dolgaiba még tanulás mellett sem, mert ismerem, és tudom, hogy milyen a habitusa. Neki beleférne, mert olyan. Nyilván a te barátnőd is olyan volt. Ha meg nem, és a tanulást hanyagolta miatta, ehhez meg a szülei még jó pofát is vágtak, akkor elég hanyag szülők voltak.

Engedtessék meg, hogy a szülőnek fontos legyen a gyermeke boldogulása, ami nem csak és nem elsősorban a párkapcsolatot jelenti.

Egyértelmű, hogy te a másik oldalon állsz még korban is, ezért ezt támogatod. Én meg szülőként valószínűleg tudom, hogy milyen "harcokat" kell megvívni egy kamasz gyerekkel és hogyan kell bánni velük.

Szívesen visszatérnék erre a beszélgetésre veled úgy 20 év múlva, miután a másik oldalról is megtapasztaltad a dolgokat.

Természetesen nem bántásnak szántam, tisztában vagyok vele, hogy nektek akkor és most ez jó volt, és tudom, hogy másként élitek meg ezeket. Én is voltam kamasz, lázadtam is, ráadásul úgy, hogy engem nagyon is szabadjára engedtek - és mégis. Mert a kamasz ilyen. De ettől még nem kéne elveszíteni a józan ítélőképességét. Mi páran, akik ezeket leírjuk nem azt mondjuk, hogy teljes mértékben tiltani kell. Azt próbáljuk a kérdezővel megértetni, hogy gondolja át, értelmesen és éretten beszélje meg a szüleivel úgy, hogy ott van az ominózus barát is. Nyilván, ha ő is tenne valamit ezért a kapcsolatért, akkor lehet, hogy másképp döntenének a szülők is. Fejest ugrani az ismeretlenbe alig 17 évesen, az első szerelemmel nagy butaság. Lehet, hogy nem az. Lehet, hogy teljesen jó lesz minden és életük végéig együtt maradnak. Lehet, hogy nem.

Nekem a fiú részéről ez a nagy "spórolás" meg a rengeteg túlóra nagyon kifogásnak tűnik a leírtak alapján. Semmit nem hajlandó tenni a kapcsolatért. Ez így nekem bűzlik.

Ha nem így van, akkor elnézést kérek, de mivel a kérdező nem méltat minket válaszra, így csak találgatni tudok a fenti irományból. Eddig még nem érkezett cáfolat arra, hogy a fiú is megoldást keresne és szeretne közelebbi kapcsolatot a lány szüleivel. Te olyan voltál, de ez a fiú nem. Vagy tévednék és te vagy Zoli? (ezt csak viccnek szántam természetesen).

2017. ápr. 9. 14:55
 60/79 anonim ***** válasza:
47%

#53: Nem középkor. Csak jelen helyzetben nagyon erősen távkapcsolatbak tűnik a dolog, ami miatt már egyszer hazudott a kicsi lány, mikor elment a pasihoz, nyilván akkor történt a dolog. Lehet, hogy rögtön az első találkozás alkalmával. Ilyen helyzetben rohadt kevés 5 hónap arra, hogy megismerjünk valakit. Egy nő pedig becsülje már magát annyira, hogy nem fekszik első szóra bárki alá.

A második randis esetről is megvan a véleményem, de az most nem ide tartozik, a kérdés szempontjából irreleváns, ahogy a te komplett sztorid is az. Ne a saját példádat hozd fel, hanem az adott szitura válaszolj. Arra meg egyértelműen nem lehet, mert sok a lyuk a sztoriban... Csak ötletelgetni lehet, de sajnos nincs visszajelzés, hogy eljutott-e valami a kérdező agyáig, mert nem válaszol.

2017. ápr. 9. 15:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!