Eldönthetem, hogy akarom-e látni az apámat, vagy mindenképpen kell vele találkozzak x időnként?
pedig ha nem találkozol az apáddal, annak súlyos következményei lehetnek ha feljelenti anyádat. ne higgy azoknak akik szerint nem így van hanem kezd el dolgozni hogy legyen pénze anyádnak ügyvédre.
egy jó ügyvéd azonban kellő pénzért elintézi apádat de akkor nem lesz tartásdíj se utána legalábbis jóval kevesebb.
Leugatjátok itt a kettest, pedig nagyon is igaza van. Ha a pénze kell, a láthatást is be kell tartani, ahogyan a bíróság döntö9tt.
Nem pisis kiskölkök döntik el.
hozzáteszem, hogy amit írtam az bűncselekmény s annak is lehet következménye.
és azt is hozzáteszem, hogy ha magas összegű a tartásdíj akkor lesz pénze apádnak csökkentetni az összeget.
ha meg apád lumpen akkor teljes egészében megvonhatja s csak egy kálvária után tud anyád kiharcolni valami jelképes összeget az államtól.
szóval nem olyan egyszerű dolgok ezek mint ahogy egyesek itt beállították.
7-es ritka nagy nyomorék vagy :'D
El tudom képzelni amúgy az ilyenek életét, akik látatlanban, ismeretlenül le "pisis kiskölyközik" más embert.
Egyébként 16 vagyok, és nem azért nem akarom látni, mert épp olyan kedvem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!