Eldönthetem, hogy akarom-e látni az apámat, vagy mindenképpen kell vele találkozzak x időnként?
Hát az értékíteled jól kivehető a gázszámlás összehasonlításból...
Amit te írsz, sem etikailag, sem a magyar jogoknak, sem az emberi jogoknak nem felel meg ilyen formában.
Nem is értem, miért kardoskodsz itt az erőszakos, veszélyes apukák mellett (mert azt teszed) és miért kezeled egy áruként a 16 éves kérdezőt.
Ha a kérdező nem találkozik az apjával és az esetleg a bírósághoz fordulhat, attól akkor a gyerek/az édesanya nem lesz bűnös, vagy követ el bűncselekményt. Sőt, amennyiben most egy erőszakos apukáról beszélümk, ő fogja megütni a bokáját.
erőszakos apukáról csak te beszélsz itt, se én, se a kérdező nem.
arról se írtam, hogy a törvény betartása törvénytelen lenne.
gyakorold még a szövegértelmezést, mert eddig ez egyes.
a gázszámla pedig nem értékrend kérdése. vagy az anyja az apjával együtt dolgozik érte, vagy egyedül mert a kérdező lemondta az apja részét, vagy az anyjával együtt a kérdező dolgozik érte.
ez nem értékrend hanem csak három lehetséges variáció.
köszönöm 67-es.
jól jellemzi ezt az egészet, hogy lepontoznak mert nem tetszik nekik a törvény amit leírok.
mintha én találtam volna ki ezt a törvényt s nem csak bemásoltam.
de ha azt vesszük, fejlődnek.
régen szokás volt, hogy a rossz hírt hozót kivégezték, pedig nem ő tehetett róla, hogy rossz a hír.
de ma már megússzuk csak egy lepontozással:)))
49-es, én már átestem ezen.
Hidd el, jobban tudom, mit és hogy szabályoz/ítel meg a bíróság.
Egyébként igen, kaptam és még mindig kapom a gyerektartást amellett, hogy 2 éve nem találkoztam az apámmal.
És ez eleget tesz a bírósági határozatnak.
mert ő fizeti.
de nem mindenki ilyen.
lehet hogy te szerencsés voltál, de sok sok ezer tízezer nem tudom hány anya megjárta mert nem vagy csak nehezen idegeskedés kálvária során tudja behajtani a tartásdíj egy nevetséges összegét.
nem minden férfi hagyja ugyanis ha semmibe veszik.
sok férfi pedig ő maga veszi semmibe a korábbi nőjét és a gyerekét.
örülj neki ha te jól jártál, de ez még nem jelenti azt hogy mindenki ebben a helyzetben van, amiben te.
Úgy látom, nem érted:
Az elején egyáltalán nem akart fizetni és láthatást követelt, de a bíróság kötelezte rá. A véleményemet és az eseményeket figyelembe véve, láthatást nem kötelezte a bíróság, 2 éve nem is találkoztam vele.
Kérdező, már miért lennék ritka nyomorék? Apádnak láthatási joga van. Ha neked ez nem tetszik, szólj anyádnak, hogy bíróságon rendezzék az ügyet.
Én nem írtam azt, hogy " "pisis kiskölyök". Azt írtam kiskorú, és ez megfelel a valóságnak. Kicsit vegyél vissza magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!