Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eldönthetem, hogy akarom-e...

Eldönthetem, hogy akarom-e látni az apámat, vagy mindenképpen kell vele találkozzak x időnként?

Figyelt kérdés

2016. okt. 29. 13:08
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
12%
tud dönteni csak ép joga nincs hozzá
2016. okt. 29. 16:28
 22/46 anonim ***** válasza:
89%

Hát az értékíteled jól kivehető a gázszámlás összehasonlításból...

Amit te írsz, sem etikailag, sem a magyar jogoknak, sem az emberi jogoknak nem felel meg ilyen formában.

Nem is értem, miért kardoskodsz itt az erőszakos, veszélyes apukák mellett (mert azt teszed) és miért kezeled egy áruként a 16 éves kérdezőt.

Ha a kérdező nem találkozik az apjával és az esetleg a bírósághoz fordulhat, attól akkor a gyerek/az édesanya nem lesz bűnös, vagy követ el bűncselekményt. Sőt, amennyiben most egy erőszakos apukáról beszélümk, ő fogja megütni a bokáját.

2016. okt. 29. 17:37
 23/46 anonim ***** válasza:
8%
Pedig 49%os eléggé a kérdésre válaszolt, nem tudom mit kell itt az érzelmekkel lavirozni. Kell találkozni, igen.
2016. okt. 29. 17:50
 24/46 anonim ***** válasza:
0%

erőszakos apukáról csak te beszélsz itt, se én, se a kérdező nem.

arról se írtam, hogy a törvény betartása törvénytelen lenne.

gyakorold még a szövegértelmezést, mert eddig ez egyes.

a gázszámla pedig nem értékrend kérdése. vagy az anyja az apjával együtt dolgozik érte, vagy egyedül mert a kérdező lemondta az apja részét, vagy az anyjával együtt a kérdező dolgozik érte.

ez nem értékrend hanem csak három lehetséges variáció.

2016. okt. 29. 17:52
 25/46 anonim ***** válasza:
0%

köszönöm 67-es.

jól jellemzi ezt az egészet, hogy lepontoznak mert nem tetszik nekik a törvény amit leírok.

mintha én találtam volna ki ezt a törvényt s nem csak bemásoltam.

de ha azt vesszük, fejlődnek.

régen szokás volt, hogy a rossz hírt hozót kivégezték, pedig nem ő tehetett róla, hogy rossz a hír.

de ma már megússzuk csak egy lepontozással:)))

2016. okt. 29. 17:56
 26/46 anonim ***** válasza:
70%

49-es, én már átestem ezen.

Hidd el, jobban tudom, mit és hogy szabályoz/ítel meg a bíróság.

Egyébként igen, kaptam és még mindig kapom a gyerektartást amellett, hogy 2 éve nem találkoztam az apámmal.

És ez eleget tesz a bírósági határozatnak.

2016. okt. 29. 17:59
 27/46 anonim ***** válasza:
0%

mert ő fizeti.

de nem mindenki ilyen.

lehet hogy te szerencsés voltál, de sok sok ezer tízezer nem tudom hány anya megjárta mert nem vagy csak nehezen idegeskedés kálvária során tudja behajtani a tartásdíj egy nevetséges összegét.

nem minden férfi hagyja ugyanis ha semmibe veszik.

sok férfi pedig ő maga veszi semmibe a korábbi nőjét és a gyerekét.

örülj neki ha te jól jártál, de ez még nem jelenti azt hogy mindenki ebben a helyzetben van, amiben te.

2016. okt. 29. 18:03
 28/46 anonim ***** válasza:
70%

Úgy látom, nem érted:

Az elején egyáltalán nem akart fizetni és láthatást követelt, de a bíróság kötelezte rá. A véleményemet és az eseményeket figyelembe véve, láthatást nem kötelezte a bíróság, 2 éve nem is találkoztam vele.

2016. okt. 29. 18:09
 29/46 A kérdező kommentje:
Nem erőszakos (fizikailag legalábbis nem. Be is b4szna, ha 16 évesen ne tudnám megvédeni magam egy alkohol hatása alatt álló felnőtt férfivel szemben). 49-es: Nem gondolod, hogy az olyan dolgokhoz, amihez nem értesz, nem kéne hozzászólnod? Akkor talán nem 49%-os lenne a pontozásod. Rossz hír ide vagy oda, nem mindig a törvényben leírtak a meghatározóak. 75-ös már átélte. Főleg az olyan válaszolók véleményére voltam kíváncsi, mint amilyen az övé. A törvényre én magam is rá tudok keresni.
2016. okt. 29. 18:11
 30/46 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező, már miért lennék ritka nyomorék? Apádnak láthatási joga van. Ha neked ez nem tetszik, szólj anyádnak, hogy bíróságon rendezzék az ügyet.

Én nem írtam azt, hogy " "pisis kiskölyök". Azt írtam kiskorú, és ez megfelel a valóságnak. Kicsit vegyél vissza magadból.

2016. okt. 29. 18:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!