Egy szülő miért szokta erőltetni, hogy a gyerek mindenképpen menjen el diszkóba amikor nem szereti az ilyen helyeket?
Amikor a gyerek visszahúzódó és a nyugodtabb kikapcsolódási alternatívákat szereti.
Azt értem, hogy szocializálódni kell, csak azt nem miért pont ilyen helyeken mint a diszkó vagy éppen a fesztiválok.
Hol máshol?
Amúgy örülj hogy engednek. Nálunk tiltották. Megis van az eredménye.
Nekem sose erőltették a szüleim, mentem magamtól. Én se erőltetem a gyerekemnek, de nem nagyon megy sehová, jobb neki a virtuális világ. :(
Pedig jobb lenne néha egyedül lenni esténként, mert a feleségem igen hangos tud lenni szex közben, és nem jó mindig párnát tömni a szájába.
Legalább néha moziba menj el!
Mert valószínűleg nem jársz máshova se, és nincsenek barátaid se, max. a neten.
Aztán a szüleid biztosan azt gondolják, hogy a buliban lehet leginkább ismerkedni, meg arra vágynak a mai fiatalok.
De elmehetsz máshova is, nem kötelező a buli, sportolni, valami klubba, ami a hobbiddal kapcsolatos, sétálni, kirándulni. De tényleg ne ülj mindig otthon, mert az nem is egészséges, se testileg, se szellemileg.
Apukám szülei is ilyenek voltak :D
Amúgy nyilván azt szeretnék, hogy szocializálódjon a gyerekük, mert úgy gondolják, hogy túl sok időt tölt egyedül. Vagy szeretnének egyszer nyugodtan kettesben lenni este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!