Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülő miért szokta erőltet...

Egy szülő miért szokta erőltetni, hogy a gyerek mindenképpen menjen el diszkóba amikor nem szereti az ilyen helyeket?

Figyelt kérdés

Amikor a gyerek visszahúzódó és a nyugodtabb kikapcsolódási alternatívákat szereti.

Azt értem, hogy szocializálódni kell, csak azt nem miért pont ilyen helyeken mint a diszkó vagy éppen a fesztiválok.

2015. júl. 9. 17:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%

Hol máshol?

Amúgy örülj hogy engednek. Nálunk tiltották. Megis van az eredménye.

2015. júl. 9. 17:05
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Nekem sose erőltették a szüleim, mentem magamtól. Én se erőltetem a gyerekemnek, de nem nagyon megy sehová, jobb neki a virtuális világ. :(

Pedig jobb lenne néha egyedül lenni esténként, mert a feleségem igen hangos tud lenni szex közben, és nem jó mindig párnát tömni a szájába.

Legalább néha moziba menj el!

2015. júl. 9. 17:06
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Adj neki egy ezrest hogy húzzon valahova ha nyugiban akartok szexelni. Ne légy sóher és ne a gyereket hibáztasd!
2015. júl. 9. 17:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem erőltettek szerencsére.
2015. júl. 9. 17:40
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Na, hogy valaki a kérdésre is válaszoljon: azért mert szeretné, hogy a gyerek ne legyen magányos. Nem olyan bonyolult igaze...
2015. júl. 9. 17:51
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Ha egy szülő azt akarja hogy normális emberekkel is találkozzon, akkor pont nem diszkóba kéne küldenie.
2015. júl. 9. 18:02
 7/15 anonim ***** válasza:
79%

Mert valószínűleg nem jársz máshova se, és nincsenek barátaid se, max. a neten.

Aztán a szüleid biztosan azt gondolják, hogy a buliban lehet leginkább ismerkedni, meg arra vágynak a mai fiatalok.

De elmehetsz máshova is, nem kötelező a buli, sportolni, valami klubba, ami a hobbiddal kapcsolatos, sétálni, kirándulni. De tényleg ne ülj mindig otthon, mert az nem is egészséges, se testileg, se szellemileg.

2015. júl. 9. 18:09
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
Mert azt hiszi,hogy ezzel bármit is lendít a gyereke társasági életén.pedig ha kényszeríti,rosszabb,mintha le se szarná.
2015. júl. 9. 18:15
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
elvileg "kiéli" magát... anyam engem is kuld. nekem meg nincs kedvem menni... miért? hogy meglopjanak? meg eroszakoskodjanak? van volegenyem,vele sem megyek. o sem...
2015. júl. 9. 18:36
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Apukám szülei is ilyenek voltak :D

Amúgy nyilván azt szeretnék, hogy szocializálódjon a gyerekük, mert úgy gondolják, hogy túl sok időt tölt egyedül. Vagy szeretnének egyszer nyugodtan kettesben lenni este.

2015. júl. 9. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!