Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülő miért szokta erőltet...

Egy szülő miért szokta erőltetni, hogy a gyerek mindenképpen menjen el diszkóba amikor nem szereti az ilyen helyeket?

Figyelt kérdés

Amikor a gyerek visszahúzódó és a nyugodtabb kikapcsolódási alternatívákat szereti.

Azt értem, hogy szocializálódni kell, csak azt nem miért pont ilyen helyeken mint a diszkó vagy éppen a fesztiválok.

2015. júl. 9. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem erőltetik szerencsére. Néha azért mondják anyáék, hogy kimozdulhatnék egyet, meg csavarogjak a városban, mint a korombeliek, de nincs kedvem meg nagyon nincs is kivel,nem vagyok egy társasági ember. Szerintem egy szülő igazán megérthetné, ha a gyerek nem szeretne menni, mivel ez nem iskola és nem kötelező!
2015. júl. 9. 19:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
En ilyet sose hallottam, mindig az ellentetet.
2015. júl. 9. 19:40
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Van, akinek nem arra van igénye, hogy minden hétvégén részegre igya magát. Én is ilyen vagyok, bár 18-19 évesen úgy voltam vele, hogy kell ilyen időszak is és végül is nem bántam meg, néha még hiányzik is:)
2015. júl. 9. 21:07
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Mert piàlni meg drogozni sokkal egéségesebb mint otthon lenni nem igaz?Hadjàl màr ezzela szellemileg meg testileg dumàval. Igen kell edzeni is meg futni,hacsak nem végez valaki fizikai munkàt stb de enyi.Szellemileg nem lessz baja egyàltalán ha olyan beàlitottsàgu
2015. júl. 10. 08:24
 15/15 anonim ***** válasza:
9es, ha van vőlegényed, miért kéne anyádnak elküldenie? Gondolom a vőlegényeddel élsz, nem az anyáddal. Vagy talán igent mondtál egy kvázi idegennek?
2017. szept. 2. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!