Ti támogatnátok a gyermeketeket, hogyha azt mondaná, mindenképpen a rajzolással szeretne foglalkozni?
Attól függ milyen téren?
Hobbiként támogatnám, vagy mondjuk mint építész, belsőépítész.
Ha mindnáron művészeti képzést szeretne, meg lehet kövezni, de csak valami "normál" meló mellett támogatnám, amiből el is tudja tartani magát. Sajnos tele van a padlás meg nem értett művészekkel, elég gyakran mozgok hasonló körökben, így nem érzem életképes "szakmának" ezt. Mint szabadidős elfoglaltság nyilvánvalóan támogatnám és ha tehetném egy normális szakma mellett akár a művészeti képzését is támogatnám anyagilag.
A grafikusok keresettek az informatikusok körében, úgyhogy áldásomat adnám rá, rengeteg grafikus állást láttam múlt ősszel.
Nekem az ugrana be elsőnek, hogy művészetből hogy lehet megélni... De ha tájékozódtok kellően, akkor semmi kifogást nem látnék.
Ha tehetséges benne, akkor igen.
Nekem volt gyerekként lövésem, hogy musicalszínész leszek. Haragudtam anyámékra, amiért finoman, de próbáltak lebeszélni róla. Aztán pár év alatt rájöttem, hogy egyrészt iszonyú fahangom van, amin a világ legjobb képzése se tudna javítani, másrészt bénán táncolok.
A mai napig tetszik ez a szakma, de minden szükséges készség hiányzik belőlem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!