Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tamogatnatok vagy elleneznetek...

Tamogatnatok vagy elleneznetek? Miert?

Figyelt kérdés

21 eves a lanyom. Itt lakik velunk egy hazban. Egy jo ideje azt hangoztatja, hogy kifesti es laminalt padlo vesz az eloszobaba(a sajat penzebol).

Tudom, hogy nagyon szeretne, de ti hogy visonyulnatok ehhez? 10 eve volt kifestve. Nem mondom, hogy csunya, de latszik, hogy nem ujonnan festett. Vilagos kek most.

2015. febr. 24. 15:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Én támogatnám. Örülnék, ha igénye lenne a szebbre.
2015. febr. 24. 15:51
 2/16 anonim ***** válasza:
66%

persze, hogy támogatnám

gondolom nektek nem telik, azért nincs megcsinálva (5 évente "illik" tisztasági festést csinálni)

ha otthon lakik, és telik neki rá, akkor szerintem teljesen normális, ha kiveszi a részét az otthoni dolgok ilyen részéből is

2015. febr. 24. 15:54
 3/16 anonim ***** válasza:
9%
Ellenezném. Szerintem az előszobába nem való laminált padló.
2015. febr. 24. 15:54
 4/16 A kérdező kommentje:
Most parkett van. Telne ra, mivel eleg kicsi, es olyan 20.000Ft-bol meglenne veve a laminalt. A ferjemet nem erdekli, neki allitasa szerint igy is jo, es abbol a penzbol, inkabb mas dolgot vennenk. Neki fontos, mivel hozza barki jon, azon a szoban megy keresztul, mi viszont hatul jarunk, ritkan megyunk at rajta
2015. febr. 24. 15:58
 5/16 anonim válasza:
71%
Szerintem csodálatos dolog,hogy részt szeretne venni a háztartásban. Minden képp támogatnám.
2015. febr. 24. 15:58
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon jó ötlet, támogatnám! A laminált padlót gondoljátok meg, nagyon-nagyon nem bírja a vizet... Ködnedves ruhával lehet tisztítani, ami az előszobában nem elég rendszerint.
2015. febr. 24. 16:02
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Örülj neki és ne fogjátok vissza. Ha neki erre igénye van, és pénze is engedjétek meg hogy megcsinálja.
2015. febr. 24. 16:03
 8/16 A kérdező kommentje:

Most volt a szuletesnapja, es a penzbol, ami kapott ezt szeretne megcsinalni. 2 szobaban laminalt padlonk van evek ota, es tenyleg semmi gond nem volt vele.

Itt pedig szinte csak o jar, vagy a baratnoi, ha meghivja oket magahoz, illetve a parja vagy ha bemegyunk hozza, akkor mi.

Mi hatso bejaratnal jarunk be, szoval nekunk azert nem is fontos, o szeretne minden aron.

2015. febr. 24. 16:21
 9/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem értem, ez miért kérdés? A saját pénzén felújítja a szobáját. Miért baj ez? Nektek pedig tökmindegy.
2015. febr. 24. 16:30
 10/16 anonim ***** válasza:

Engedném.

Valóban nem szereti a vizet a laminált, de ha eddig sem óceánnyi vízzel mostatok fel, akkor ez után se lesz semmi különbség.

Ha nagyon akarná, akkor támogatnám. Sőt, fűrészporos tapétát is javasolnék a szobájába, azt sokkal könnyebb után-festeni, még ti is meg tudjátok csinálni.

Ha ez az álma-vágya, hát csinálja. Ha különösebb ellenvetésem nincs egyik ellen se, akkor miért ne?

2015. febr. 24. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!