Tamogatnatok vagy elleneznetek? Miert?
Figyelt kérdés
21 eves a lanyom. Itt lakik velunk egy hazban. Egy jo ideje azt hangoztatja, hogy kifesti es laminalt padlo vesz az eloszobaba(a sajat penzebol).
Tudom, hogy nagyon szeretne, de ti hogy visonyulnatok ehhez? 10 eve volt kifestve. Nem mondom, hogy csunya, de latszik, hogy nem ujonnan festett. Vilagos kek most.
2015. febr. 24. 15:48
11/16 anonim válasza:
Nem engedném, hogy a gyerekem ilyenre költse a pénzét. Inkább megvenném én a hozzá való cuccokat és megcsinálnám én vagy hívnék szakembert.
12/16 kovpet válasza:
Parkettára minek rátenni a laminált padlót? Nem lehet felcsiszoltatni és lakkozni?
13/16 piroska és a farkas válasza:
Bocs, ha hülye kérdés, de jol értem, h tulajdonképpen szégyelli? Tehát, h az a fontos neki, hogyha hozzá bárki jön... akkor ne azt lássák, ahogy most van? Mert ebben az esetben én megmondanám neki, hogy Kislányom, lehet, h itt élsz, de pár év mulva úgyis elköltözöl, ezt mi vettük / építettük, nekünk így tetszik, majd a sajátodat alakítsd. Ez az előszobáa vonatkozik, ha a saját szobájában lenne vmi nagy álmavágya, azt szerintem engedném, ésszerü kereteken belül.
14/16 anonim válasza:
Ha 10 éve nem volt festve, akkor éppen ideje már.
A világoskék fal eleve undorító, már bocsánat.
Mi a kérdés? Örülj neki. Ha csak nem arról van szó, ha azt szeretnéd, hogy a megspórolt pénzét ne költse el, hanem rakja félre a majdani saját életére.
15/16 anonim válasza:
Most olvasom. Parkettára laminált padlót tenni???? Inkább fel kell csiszolni és újralakkozni.
16/16 A kérdező kommentje:
A tobbi szobaban is parketta volt. Anyosomon kivul senkinek nem tetszik. Szoval nem az a kerdes, hogy mit gondoltok arrol, ha valaki a parkettara laminalt padlot tesz. Mindenkinek mas tetszik, kinek a pap, kinek a papne.
2015. febr. 25. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!