Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MSZP, Együtt PM szavazóktól...

MSZP, Együtt PM szavazóktól kérdezem, támogatnátok vagy elleneznétek, hogy Gyurcsányékat is bevegyék az összefogásba?

Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Én jobboldali vagyok, de azt mondom vegyék be a Kurcsányt is, mert szórakoztató, ahogy együtt agonizál a baloldal. Csak kormányon ne legyenek többet.
2013. nov. 13. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Az elsővel értek egyet. Amióta megy a marakodás a baloldalon, azóta minden este vigyorogva nézem a híradót. Szerintem O.V. is már rég csak hátradől és nyugalommal teszi a dolgot, Magyarország irányítását.
2013. nov. 13. 13:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez most csak egy szerepjáték amit csinálnak.. választások előtt majd hirtelen egyesülni fognak!
2013. nov. 13. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:

"Ez most csak egy szerepjáték amit csinálnak."

Nem hiszem, mert ez miatt nagyon sokan elpártoltak már tőlük.

2013. nov. 13. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem a Feri a fidesz beépített embere. Ennél mesteribben senki nem tudná bomlasztani a baloldalt. :D
2013. nov. 13. 17:01
 6/8 anonim ***** válasza:
17:01: Egyetértek.
2013. nov. 13. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Termeszetesen, vegyek be a buliba azt a idiotat. Biztos a kozutalat es a vereseg
2013. nov. 13. 18:27
 8/8 Joe Makepeace ***** válasza:

"MSZP, Együtt PM szavazóktól kérdezem"

"kedves" orbán nyalók, ha kiemelitek viktorka s ggéből a fejeteket, akkor tudjátok értelmezni a kérdés kikhez szólt?

2013. nov. 14. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!