Bajnai Gordon miért akarja bevenni az Együtt 2014 Mozgalomba Gyurcsányékat?
Azért ők még nagyon jó barátok!
Bajnai azt csinálja amit Gyurcsány mond neki.
Azért mert Bajnai egyedül gyenge.Kell neki a Gyurcsány is.De szerintem így sem elég erősek.
Tény hogy a Fidesz kontár munkát végez DE a baloldal még rosszabb munkát végzett.Kezdve a büntető jogi szabályaiktól egészen a szélsőségesen liberális dolgokig.Szórták a pénzt minden baromsága mint pl:fészekrakó program.
Bajnai csoportjában szépen, lassan megjelennek újra a levitézlett úgynevezett "baloldaliak", Gyurcsány pl., ex-SZDSZ-esek, újraszervezik az egészet, csak más név alatt.
A Fidesz nem egy leányálom, de a Szoci-Liberális kormányzat egyenesen rémálom volt, miattuk van akkora sz.arban az ország, amilyenben van.
Ilyen tehetségtelen kormányzat, mint az MSZP-SZDSZ szerintem soha nem volt még.
Kapkodó, koncepciótlan, felelőtlen, borzalmas banda.
Soha ne jöjjenek vissza, inkább maradjon a Fidesz!
Mert kell egy másik cinkostárs, akivel együtt még élhetetlenné kell tenni az országot. A baj nem jár egyedül.
Arra kíváncsi lennék,hogy hányan szavaznak majd rá.
Hányan veszik be még mindig a szép szövegeket. . .
"Hányan veszik be még mindig a szép szövegeket. . .
"
De ez igaz ugyanúgy a fideszre is. ahogy a többi másik pártra is. Egykutya mind.
Gyurcsány kormányánál nem volt rosszabb!!!
A csőd szélére sodorták az országot, nem is tudom, hogy gondolják, hogy 2 év alatt elfelejtjük a 8 évüket.
O. V. -ék miért akarják bevenni a kormányzásba a szélsőjobboldalt, és a náci-fasisztákat?
Miért készülnek bevezetni tandíjat amikor népszavazáson tiltakoztak ellene?
Miért teszik be mindenhova a saját kádereiket?
STB. STB.
"O. V. -ék miért akarják bevenni a kormányzásba a szélsőjobboldalt, és a náci-fasisztákat?"
A jobbikra gondolsz?
Valószínű mert az ellenségem ellensége a barátom elvet követi.És gondolják inkább a jobbik mint ezek a "komcsik". Kell nekik egy párt amely harcol a baloldallal mellettük.
A jobbik is megörökölte a Fidesztől ezt a baloldal ellenességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!