Orbán megijedt?
Nem ez a gond, hanem az, hogy a magyar birka módjára tűr és tűr és tűr és közben hümmög.
Elég csak visszaemlékezni arra, hogy Orbánék tömegeket tudtak utcára vinni, most - ha lenne töke a magyar népnek - hússzor annyi embert lehetne utcára vinni.
De hogy válaszoljak. Foggal-körömmel ragaszkodik a hatalomhoz és én nem állok senki mellett, de amit csinál, az alapján beteg ember.
Bejött a "váratlan lap", Bajnai személyében.
Kissé letörte a szarvát, magyarul be van sz.rva.
Ha jobban belegondolsz akkor az hogy alakul egy erős ellenzéki összefogás az persze, hogy b@ssza Orbán csőrét hiszen így egy erős ellenfél alakul és ezt nekik valahogy muszáj még csírájában elfojtani. Nem tudom,hogy Orbán megijedt-e hiszen nem igen látni rajta érzéseket mert hát az EU-ellen is belevitte a magyar népet az ő "szabadságharcába" és most látjuk mi a következménye...
Én remélem kormányváltás lesz és egy jobb Magyarországunk lesz! Nekem mindegy igazából az ellenzéktől ki lesz a miniszterelnök...csak ilyen ne legyen mint a Fidesz!
"akkor rakjanak be olyan vezetőket akik tényleg érdemesek rá"
Olyan ül ott. A választók 2/3-a úgy gondolta, hogy ők érdemesek rá. Ezt nem lehet vitatni.
"és akkor rakjanak be olyan vezetőket akik tényleg érdemesek rá"
...Két év múlva úgyis meg akarnák ismételni az egészet, mert az a banda sem duplázta meg a fizetéseket.
NEM a választók 2/3-a
választópolgárok 64%-a ment el szavazni
ennek az 53%-a szavazott a fideszre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!