Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti támogatnátok a gyermeketeke...

Ti támogatnátok a gyermeketeket, hogyha azt mondaná, mindenképpen a rajzolással szeretne foglalkozni?

Figyelt kérdés
Hogyha azt mondaná, egész életében ezt szeretné csinálni és mást el sem tudna képzelni?

2015. máj. 12. 20:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ja és a klasszikus nyomdai+marketinges irányt otthon kevésbé javaslom, és Németországban is az az, amit sokkal kevésbé fizetnek meg. Az, hogy valaki ért a Photoshophoz, Illustratorhoz, InDesign-hoz ma már kevés, nézzen utána a fizetéseknek és a keresett munka+magas fizetéses állásoknak, és úgy válasszon.
2015. máj. 13. 09:35
 22/26 anonim ***** válasza:
23%
Diákmelóval akar tandíjat szerezni?4 Akkor előbb megmutatnám neki a VALÓS életet, utána álmodozhat!
2015. máj. 13. 12:24
 23/26 anonim ***** válasza:
51%
Nekem tanáraim akartak ilyen irányba küldnei, szüleim is mondták h ha szeretem, csináljam azt, tanuljak grafikusnak. De én inkább úgy voltam vele, elöbb elmegyek egyetemre, elvégeztem egy biológus szakot, ha majd ezzel nem tudok megélni, B tervnek ott van, h elmegyekj grafikusnak, igaz annyi van belőle, mint a fene
2015. máj. 13. 13:12
 24/26 A kérdező kommentje:
A suli tandíja havonta 25 ezer FT.
2015. máj. 13. 13:52
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Az nem olyan vészes, de azért tényleg ne a sulitól várja, hogy megtanulja rendesen, csinálja az inygenes anyagokat a netről, gyakorlojon, szerintem azokból többet tanul. Nem hátrány, ha van róla papírja, de nem is létszükséglet. És tényleg figyeljen arra, hogy olyan irányba menjen, ami keresettebb, és jobban megfizetik.
2015. máj. 13. 15:56
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha géppel is szeret rajzolni, kitartó és beszél nyelveket, foglalkozhat animációs filmekkel. Támogatnàm mindenképp. Azért havi 25 ezer Ft nem sok, diák munkából simán összeszedi.
2015. máj. 14. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!