Eldönthetem, hogy akarom-e látni az apámat, vagy mindenképpen kell vele találkozzak x időnként?
Kedves kerdezo!
Mindenkeppen beszeld meg anyukaddal, sajnos ha nem mesz lathatasra akkor o penzbirsagot kaphat. A gyamugyon kell jelezned, hogy nem szeretned vele tartani a kapcsolatot amennyiben edesapad ezt nem akarja. Akkor nyilvan megkerdeznek miert nem szeretned, pszichologust is kirendelhetnek ahol konnyen bebizonyosodhat h anyukad nevelt ellene . Persze csak ha igy van.
A lathatas es a gyerektartas egymastol fuggetlen.
Az en volt ferjem nem fizet gyerektartast egyaltalan ( mar behajtonal van az ugy) de a gyereket koteles vagyok odaadni neki lathatasra ettol fuggetlenul is.
Persze apukad hivatkozhat erdemtelensegre es akkor gyerektartast sem fizet.
Minden jot!
ha nincs lejegyezve akkor alapból jár.
kéthetente 1 délután.
ettől csak eltérni lehet ezt nem kell alapból megitélni se.
de ne foglalkozz vele addig se látod anyádat se amig a birságért dolgozik, ugyhogy mehet a fater muter mentes buli
Mi köze ennek az anyagiakhoz? Fejezzétek már be!
Kérdező, el lehet intézni, csak talán kicsit hosszadalmas lesz, én is megjártam ezt. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!