Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eldönthetem, hogy akarom-e...

Eldönthetem, hogy akarom-e látni az apámat, vagy mindenképpen kell vele találkozzak x időnként?

Figyelt kérdés

2016. okt. 29. 13:08
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Najó ember kezdesz nevetséges lenni :'D
2016. okt. 29. 18:56
 42/46 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo!

Mindenkeppen beszeld meg anyukaddal, sajnos ha nem mesz lathatasra akkor o penzbirsagot kaphat. A gyamugyon kell jelezned, hogy nem szeretned vele tartani a kapcsolatot amennyiben edesapad ezt nem akarja. Akkor nyilvan megkerdeznek miert nem szeretned, pszichologust is kirendelhetnek ahol konnyen bebizonyosodhat h anyukad nevelt ellene . Persze csak ha igy van.

A lathatas es a gyerektartas egymastol fuggetlen.

Az en volt ferjem nem fizet gyerektartast egyaltalan ( mar behajtonal van az ugy) de a gyereket koteles vagyok odaadni neki lathatasra ettol fuggetlenul is.

Persze apukad hivatkozhat erdemtelensegre es akkor gyerektartast sem fizet.

Minden jot!

2016. okt. 29. 18:58
 43/46 anonim ***** válasza:
A birosag akkor kompetens az ugyben ha a jogeros itelet ota nem telt el 2 ev. Ha eltelt akkor a gyamugy intezkedik.
2016. okt. 29. 19:00
 44/46 A kérdező kommentje:
Nincs papírra jegyezve, mikor van láthatás. Eddig majdnem minden hétvégén nála dekkoltam (az utóbbi időben ez redukálódott, mert már tényleg beleuntam, hogy csak ígérget, és ahelyett hogy velem lenne, elmegy a spanjaival inni), de mostantól ez nem így lesz.
2016. okt. 29. 19:03
 45/46 anonim ***** válasza:
0%

ha nincs lejegyezve akkor alapból jár.

kéthetente 1 délután.

ettől csak eltérni lehet ezt nem kell alapból megitélni se.

de ne foglalkozz vele addig se látod anyádat se amig a birságért dolgozik, ugyhogy mehet a fater muter mentes buli

2016. okt. 29. 19:13
 46/46 anonim ***** válasza:

Mi köze ennek az anyagiakhoz? Fejezzétek már be!

Kérdező, el lehet intézni, csak talán kicsit hosszadalmas lesz, én is megjártam ezt. Kitartás!

2016. okt. 30. 02:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!