Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eldönthetem, hogy akarom-e...

Eldönthetem, hogy akarom-e látni az apámat, vagy mindenképpen kell vele találkozzak x időnként?

Figyelt kérdés

2016. okt. 29. 13:08
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Igen, gondoltam hogy vissza fogsz térni 123.

Akartam írni, csak legbelül reménykedtem, hogy nem veszed észre.

A modik ügyködtek egy kicsit a kérdésnél, törölgettek pár választ. Amint látod, a második válasz is (ami az enyém) a #3-asnak szól.

Amikor írtam a választ, a 7-es még nem te voltál.

2016. okt. 29. 18:24
 32/46 A kérdező kommentje:
Köszönjük.
2016. okt. 29. 18:34
 33/46 A kérdező kommentje:
Amúgy az ilyeneknek el tudom képzelni az életét :'D
2016. okt. 29. 18:34
 34/46 A kérdező kommentje:
Upssz már ki is töröltél :O Pedig nem jelentettem a válaszát :O
2016. okt. 29. 18:37
 35/46 anonim ***** válasza:
11%

látom tényleg nem értitek amit írok.

én is azt írtam, hogy csak bíróság dönthet másképp a láthatásról.

persze nyugodtan kérdezheted kérdező másoktól, hogy az ő apjuk fizetett e, de ettől a tied még nem biztos hogy fog. két külön apáról van szó. hacsak nem vagy a testvére valamelyik válaszolónak.

szóval a válasz az amit leírt más is, nem nem döntheted el, a bíróság döntheti el. lényegében ezt írta az is aki a gyakorlatról ír, csak képtelen volt normálisan megfogalmazni.

a másik pedig, attól, hogy megítélik a láthatás ellenére is a tartásdíjat még bosszúból ugyanúgy nem fizetheti.

de próbálkozhatsz a tesconál a bírósági határozattal fizetni mikor fater megítélt tartásdíjt nem fizeti, hanem elissza...

sőt a törvénykönyvet is megmutathatod a tesco pénztárosnak.

2016. okt. 29. 18:41
 36/46 anonim ***** válasza:
0%
(ő nem fog lepontozni érte)
2016. okt. 29. 18:42
 37/46 anonim ***** válasza:
94%

A kérdező Nem kiskorú, hanem fiatalkorú.

16 évesen nem vagy köteles hozzá menni. Ha nagyon ugrálna a gyámügynél, elmondhatod, hogy miért nem akarsz menni! Ennyi idősen nem kötelez senki arra, hogy látogasd.

Ezt én is végigjártam, 15 éves koromtól nem mentem hozzá többet hétvégente. Ő is megpróbálkozott a gyámüggyel, de nem ment vele sokra, mert az én véleményemet is meghallgatták.

17/f

2016. okt. 29. 18:43
 38/46 A kérdező kommentje:
Iszik a fater, de ha annyit inna, amennyi a jövedelméből kijön, akkor igencsak hamar meghalna alkoholmérgezésben.
2016. okt. 29. 18:48
 39/46 A kérdező kommentje:
49-es: Te meg azt nem látod, hogy nem a pénzről van szó. Amennyit ő ad, simán tudunk nélkülözni.
2016. okt. 29. 18:51
 40/46 anonim ***** válasza:
15%

igen hisz anyád dolgozik nem te. én is tudnék nélkülözni pénzt ha muter dolgozik meg érte, nem én, ahogy nálad is.

akkor valóban nem a pénzről szól semmi ha más dolgozik meg érte.

amúgy meg nem mindegy hogy nem elissza ha nem neked adja?

bár a fent leírtak miatt mindegy.

hajtsad csak anyádat mint a lovat, meg is érdemli ha hagyja.

bár lehet hogy csak anyja lánya vagy s fater is azért kezdett el inni mert vele is ezt tette s azért lépet meg végül s talán még az ivást is abbahagyja így, hisz így már nem kell pia.

mint a viccben.

2016. okt. 29. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!