Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedik hogy ezekkel...

Miért nem engedik hogy ezekkel a játékokkal játsszak?

Figyelt kérdés

GTA V,DMC 5,Halo 4,Battlefield 4,Cod Ghost

Azt mondják hogy ezekben tele van az erőszak és csak ideges leszek meg hogy még kicsi vagyok.Most kaptam egy Xbox-ot és ezeket akartam megvenni,13 éves vagyok lehet hogy még várnom kéne ?? :((

#játék #Xbox #megtiltás #nem játszhatok
2013. dec. 28. 16:14
1 2 3
 1/25 II.Dartheon ***** válasza:

Hm.. 13 évesen már toltam a postal 2-t :D

nos szüleid szerint igen, ezek durvák, de miért, a minecraft az nem durva? ott isjönnek a zombik meg a csontik és kinyírnak..

amúgy miket engednek? need for speedet? jah még azt sem mert a zsarukat ki bírod benne ütni... lol

2013. dec. 28. 16:16
 2/25 anonim ***** válasza:
War thunder-ezz! Amúgy várjál még 1 évet! Vagy 2-t
2013. dec. 28. 16:17
 3/25 anonim ***** válasza:
Mert még kicsi vagy.
2013. dec. 28. 16:23
 4/25 anonim ***** válasza:
25%

A mai 10-13évesek már nem olyanok mint ezelőtt 30 éve, akik meglátták a terminátort lövöldözni és a nyálukat is félrenyelték.. Gondolom pontosan emiatt nem örülnek, vedd meg titokban akkor és játssz úgy

Akinek van rálátása, az tudja hogy nem videojáték hatására fogsz menni Dohányboltot rabolni

21/F

2013. dec. 28. 16:26
 5/25 anonim ***** válasza:

Itt többen kifejtettük (a gta-t még nem tiltanám annyira, de az a belépő)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

2013. dec. 28. 16:27
 6/25 anonim ***** válasza:
Hát igen nem hiába van a korhatár, viszont szinte senki nem tartja be. 10 évesen már a GTA Vice Cityt játszottam és mégsem lettem erőszakos bűnöző. Csúnya szavakat az iskolában is hallasz. Egy normális családban felnőtt gyerekre nem hatnak a durva játékok, a rossz környezetben felnőtt gyereknél pedig nem a játékokból ered az aggresszió. Csak az nagyokosok szeretik erre fogni, a részeges szülők helyett.
2013. dec. 28. 16:38
 7/25 anonim ***** válasza:
Mert ezek felnőtteknek való játékok.
2013. dec. 28. 16:54
 8/25 A kérdező kommentje:
Én is pont ezeket mondtam :/ mind egy majd 1.5 év múlva amikor gimibe megyek már látni fogják hogy nem vagyok kis gyerek amúgy a gta V azt még meg is engednék
2013. dec. 28. 17:19
 9/25 anonim ***** válasza:
Én 6 éves voltam amikor a return to castle wolfenstein és a mafiát toltam és lám 18 vagyok és nem vagyok agresszív személy de persze lehet olyan ember aki ettől lehet agresszív de szerintem az ritka és annak hogy valaki játék hatására öl annak lehet lelki oka is pl iskolába sokat bántották de nem akarok okoskodni én ismerek olyat akinek soha nem engedtek ilyen játékot viszont ő nagyon agresszív ja és bocs a helyes írási hibákért gyorsan gépelek én
2013. dec. 28. 17:23
 10/25 A kérdező kommentje:
Mindegy úgy is megveszem valamelyiket nemsokára
2013. dec. 28. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!