Miért nem engedik hogy ezekkel a játékokkal játsszak?
GTA V,DMC 5,Halo 4,Battlefield 4,Cod Ghost
Azt mondják hogy ezekben tele van az erőszak és csak ideges leszek meg hogy még kicsi vagyok.Most kaptam egy Xbox-ot és ezeket akartam megvenni,13 éves vagyok lehet hogy még várnom kéne ?? :((
Baromság hogy ezektől erőszakos lesz az ember..
Aki meg pszcihopata lesz,azt barmi más ugyanúgy előhozza mint a játék.
Engem nemhogy felidegrl inkább relaxal egy játék.
7 évesen lányként Duke Nukemmel indítottam számítógépes karrierem, aztán persze jöttek a durvább gamek és szerintem teljesen egészséges felnőtt lettem. Sokat játszottam/játszok, kedvenceim a GTA, L4D, L4D2, Prototype, Necrovision, Amnesia, Outlast... Annyi sok jó játék van, teljesen kikapcsolnak, sokkal jobb, mintha mondjuk a Csábításból jelessel játszanék neten...
Mondd meg a szüleidnek, hogy nem ettől leszel agresszív, napi pár óra játék, ami nem megy a tanulás rovására, még ki is kapcsol. Csúnya beszédet az iskolában is hallasz, ha a szüleid jól neveltek, akkor nem lesz semmi gond. Meg eleve saját pénzből vennéd, szerintem ez is jó dolog. Inkább erre költsön a gyerek, mint cigire.
Sok a hülye ember,pedig az tény, hogy csak a beteg emberekre van hatással a játék, belőlük hozza ki az állatot.
Az egészségesek teljesen elkülönítik a játékot és a valóságot magukban, így r_hadtul nem fognak gyilkolni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!