A nővérem sosem engedi, hogy az ő gépén játsszak, vagy a mobiltelefonjánán, meg a sminkjeit sem akarja ideadni. Miért ilyen önző?
Én sem adnám oda a cuccaim. A smink-cuccok amúgy is olyanok, amit nem egészséges több embernek használni (rúzs, spirál, szemceruza...) mert nem higiénikus.
A mobilt meg duplán, ha már játszani akarsz, vegyél valami tetris- félét, habár szerintem te már nem nagyon tudod, miről beszélek. Elektromos játék, na.
Én speciel kiröhögtem azt, aki játék címszó alatt elkérte a mobilom, mert mikor egyszer odaadtam, elsőre az üzijeimet és a képeimet nyálazta, a francokat akart játszani...
A gép sem játékra van. Tudod, azokat a játékokat a számítógépbe azért rakták, hogy a dolgozó ember két meló között lazítson egyet egy passziánsz-szal.
Tényleg jó ötlet, hogy vegyél egy könyvet a kezedbe, és olvass. 13 évesen és nyáron főleg ajánlom a Tüskevár- című könyvet.
Vagy sudokuzz. Az is agytorna, nem agymosás.
Segíts anyukádnak, abban a korban vagy, mikor el kell kezdeni tanulni sütni, főzni.
Tedd hasznossá magad.
Ne a sminken és ilyeneken járjon az agyad...
Én sem adnám oda. Nem azért van drága pénzem sminket, hogy a tesóm elhasználja, szétmaszatolja, poénból. Vegyél magadnak.
Játszani is játsszál a sajátodon. A telefonomat senkinek nem adom oda, annak meg én sem örülök, ha valaki az én gépem előtt mereszti a s3ggét, és ha valami eszembe jut, akkor még nekem kell kérni a sajátomat.
Biztos oka van rá, hogy nem adja oda a dolgait neked. Az övé, azt csinál vele, amit akar.
13 vagyok én is. 18 éves fiú tesóm egyfolytában az asztali gépemen csüngött mondván, hogy az övé lassú, pedig nem.. Sokáig szerettem volna egy laptopot de akkor csak ígérgették.. Aztán a keresztanyám családi okokból elakarta adni a laptopját és én megbeszéltem vele, hogy akkor mi lenne ha nekem adná, anyuék is belementek meg ő is. A tesóm megkapta az asztali gépemet és a laptopomtól meg cumi van. Második nap mikor megvolt a laptop leült és kiabált nekem ki hogy hogy kell bekapcsolni, én meg mondtam hogy na állhat fel mert ülök oda, meg mikor bekapcsolt mondtam hogy még ne kattingasson, kérdezte miért nincs internet, mondtam majd lesz, és azt mondta hogy ne így beszélj velem tee, ekkor felállt és az ajtóból dünnyögött hogy itt meredjen meg a gépem :) Azóta rá se néz :D A telefonom meg egyfolytában kéregeti, nála többet van mint nálam, de mondjuk ezt meg is értem, mert bizonyos okokból kelnie kell éjjel és azt mondja, a sajátjára nem tud felkelni, meg másikra sem. De annyira nem is értem mert akkor míg suli volt hogy tudott rá felkelni reggel? :D Na mindegy, azt odaadom neki, olyan fontos dolgom azon nincs, mondjuk jó nagy hisztit csapnék ha letörölne róla valamilyen képet :P :D
Sminkelni soha nem jutott eszembe, én egyszerűen elförmedek mikor kortársaimat látom csupa sminkkel. Nem is értem, hogy engedik meg ezt otthon nekik.. :| És szerintem meg fiatalok vagyunk ehhez.
A nővéred meg a telefonját értelemszerűen azért nem akarja neked odaadni, mert van rajta olyan dolog, ami csak rá tartozik és nem akarja, hogy tudj róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!