A nővérem sosem engedi, hogy az ő gépén játsszak, vagy a mobiltelefonjánán, meg a sminkjeit sem akarja ideadni. Miért ilyen önző?
Szia!
Nekem elég furcsa, hogy nincsen mobilod.
Nekem van egy 13 éves öcsém, neki már kb az 5. telefonja van, jó azért ő sem mindennapi gyerek, tehát nem az a természetes, hogy fél évente új mobil, de mivel ő fiú, és olyan haverjai vannak akik gazdagok és mindent megkapnak, tesóm folyton kinyíg magának mindent. Neki pl van lcd led tv-je, nekem 23 évesen, meg egy régi 15 éves tv-m van és egy régi 3 éves telefonom ami szétesik olyan rossz már. Mindegy, anyámék dolga, mint engednek meg az öcsémnek és mint nem.
Én 13 évesen nem sminkeltem magam, mert nem engedték a szüleim, pedig én is szerettem volna kifesteni a szememet. Telefonom azt viszont már nekem is volt 13 évesen, és én már 10 éve voltam 13 éves!
Egyébként a mostani 12-14 éves fiatalokat elnézve, mi, idősebbek is elég nevetségesnek találjuk azt, amikor egy 12-14 éves lány tűsarkúban tipeg be az általános iskolába, műkörömmel és ki sminkelve. Nem hiába nem engedik a tanárok sem, hogy a fiatalok fessék-kenjék magukat. Nem nektek való.
Nagyapám nekem ezt mondta gyerekkoromban:
"Aki szép annak felesleges festenie magát, mert szép akárhogy, aki meg csúnya azt a smink úgysem szépíti meg"
Akkor ezt én elhittem neki :D
Nyár van, jó idő, napozz, a barna bőr az szép! A sminkkel ráérsz, telefon ellen nekem sincs kivetnivalóm :)
Üdv!
Hidd el,nincs nevetségesebb mint egy kikent,ne adj Isten műkörmös kislány.Még melle sincs,aztán felnőtt nőnek akar kinézni,csak kiröhögnének.
Amúgy meg ami az övé,nem muszáj azt a húgának odaadnia. Vagy csak nem akarja,hogy rajta lógj,bár nekem is van egy öcsém,tudom mindig az kell a kisebbnek ami a másiké. A szüleidet kérd meg,hogyha kell valami,bár biztos oka van hogy neked nem vesznek sminket meg saját gépet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!