Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 2 évessel mit játsszak?

Egy 2 évessel mit játsszak?

Figyelt kérdés

Ezen a héten megyek az unokahúgomékhoz és mondanátok pár tippet, hogy mit játsszak vele? Persze azért vannak ötleteim. Eddig ezek vannak a listán, amiket ő is szeret:

-gyurmázás

-rajzolás

-hintázás:D

De gondolom ez nagyon kevés. köszönöm előre is a válaszokat :) 14/L

2011. jún. 21. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy mindegy, mit tervezel el, úgyis ő fogja irányítani, hogy mit fogtok játszani. Legalábbis én így jártam, mikor a 2 éves unokahúgomat látogattam meg.
2011. jún. 21. 14:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges tevezni,majd amit ő akar:)
2011. jún. 21. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
ó, majd azt, amit ő akar. Meseolvasás-nézés, legózás (dupló), babázás, labdázás, játszótér, főzőcskézés, kb. ennyi jut eszembe.
2011. jún. 21. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyet tudok érteni az első hozzászólóval :) Ezek a kicsik nagyon is tudják, hogy éppen mihez van kedvük. Nagyon szeretnek mozogni, így óvatosan kergethetitek egymást, vagy játszhattok bújócskát - persze csak az ő szintjén, pl. ráterítesz egy pokrócot, eljátszod, hogy nem látod, aztán felfeded a pokrócot és felkiáltasz, hogy Megvagy! :)

Ha jóidő lesz és olyan helyen vagytok, ahol van kert, akár pancsolhattok is akár egy lavór vízben.

Bármit találsz ki, fontos, hogy nagyon figyelj, vigyázz rá!

2011. jún. 21. 14:15
 5/8 Neszivass ***** válasza:

Vegyél az írószer boltban egy rakás színes, gyerekmatricát. Nem drágák, cserébe imádják mindenhová fölragasztgatni.

Vigyél buborékfújót, szeretik a szálló bubikat levadászni.

A bújócskát már említették, de ha kombinálod egy kis csikizős kergetőzéssel, az a legjobb.

A maradék 20 órára neked kell kitalálnod valamit. :-)))))

2011. jún. 21. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
A lányom 13 éves és a kishuga 1,5 éves. Most is együtt játszanak. Homokoznak, hintáznak, most épp mesekönyvet nézegetnek, de szeret a kicsi labdázni (azt nagyon), rajzolni (bár ez max 2 perc lefoglalás), imádja a matricákat, buborékfújót (csak itt mindig hiszti van mert ő akarja tartani a dobozt, viszont akkor egyből kiönti). Szeret pancsolni a medencében, fogócskázni.
2011. jún. 21. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:

2 éve nekem is volt szerencsém egy hasonló korú kislányhoz.

babáztunk, valami állatfarmépítős játékot játszottunk, hintáztattam, kergettük egymást, meg amihez csak kedve volt. egész nap a nyakamban lógott, már pisilni is nekem kellett vele mennem :D

a nap végére annyira lefáradtam, h alig bírtam megállni a lábamon. ő meg még pörgött. :)

akkor voltam 21 éves. :D

2011. jún. 21. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:

fogócskázás [de lassan kell futni xD]

puzzle

homokozás

mese nézés

énekelni vele : D

2011. jún. 21. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!