Egy 2 évessel mit játsszak?
Ezen a héten megyek az unokahúgomékhoz és mondanátok pár tippet, hogy mit játsszak vele? Persze azért vannak ötleteim. Eddig ezek vannak a listán, amiket ő is szeret:
-gyurmázás
-rajzolás
-hintázás:D
De gondolom ez nagyon kevés. köszönöm előre is a válaszokat :) 14/L
Egyet tudok érteni az első hozzászólóval :) Ezek a kicsik nagyon is tudják, hogy éppen mihez van kedvük. Nagyon szeretnek mozogni, így óvatosan kergethetitek egymást, vagy játszhattok bújócskát - persze csak az ő szintjén, pl. ráterítesz egy pokrócot, eljátszod, hogy nem látod, aztán felfeded a pokrócot és felkiáltasz, hogy Megvagy! :)
Ha jóidő lesz és olyan helyen vagytok, ahol van kert, akár pancsolhattok is akár egy lavór vízben.
Bármit találsz ki, fontos, hogy nagyon figyelj, vigyázz rá!
Vegyél az írószer boltban egy rakás színes, gyerekmatricát. Nem drágák, cserébe imádják mindenhová fölragasztgatni.
Vigyél buborékfújót, szeretik a szálló bubikat levadászni.
A bújócskát már említették, de ha kombinálod egy kis csikizős kergetőzéssel, az a legjobb.
A maradék 20 órára neked kell kitalálnod valamit. :-)))))
2 éve nekem is volt szerencsém egy hasonló korú kislányhoz.
babáztunk, valami állatfarmépítős játékot játszottunk, hintáztattam, kergettük egymást, meg amihez csak kedve volt. egész nap a nyakamban lógott, már pisilni is nekem kellett vele mennem :D
a nap végére annyira lefáradtam, h alig bírtam megállni a lábamon. ő meg még pörgött. :)
akkor voltam 21 éves. :D
fogócskázás [de lassan kell futni xD]
puzzle
homokozás
mese nézés
énekelni vele : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!