Külön élő gyermekem hazalátogat?
Rosszul esne, hogy egy évben egyszer jön csak, és akkor sem kíváncsi ránk, csak a barátokra.
Nem hiszem, hogy zavarna a látogatása, mert egy évben egyszer végül is mindegy, hogy mikor jön.
Viszont nem szolgálnám ki.
Miért kéne a seggetekben lógnia, meg takarítani, stb.? Nyilván ti sem kezdtek házimunkába, ha máshol vagytok, és én sem állok neki wc-t pucolni, ha 1000km-ről hazamegyek egy hétvégére.
És igen, akkor sokszor hajnalban érek haza, mert 2+fél napba nem lehet az összes barátot, rokont, családtagot belezsúfolni.
Annyi, hogy adjanak egy ágyat, aztán csá, de nem várom el, hogy miattam felborítsák a tervezett programokat, vagy kiszolgáljanak.
Nem értem az ilyen szülőt. Mert attól hogy nektek programotok van ő nincs el egyedül otthon? Szerintem kicsit felfújod ezt a dolgot mint szülő vagy te nem az anya vagy hanem a húg.
Nekem bátyám 2hetente egyszer haza jön ő is bulizik eggyet csavarog alszik délig ráadásul a nappaliba és eddig eszembe nem jutott hogy hangoskodjak meg csörömpöljek elvagyok a szobámba tévézek anya is tesz vesz halkan. Fel sem merült bennem se anyába hogy ő hotelnak nézi a házunk sőt anya még csomagol is neki enni. Egy anya nem állít ilyet hogy "kikell szolgálnia" a gyerekét.
Tudom leleszek pontozva mert az itteni embereknek az a gondolkodásmódjuk hogy ha a gyerek betölti a 18-at mehet otthonról ami szerintem nagyon szomorú.
Nem értem a problemádat.
Az enyém ennél messzebb él, és ritkábban jön.
És természetesen akkor jön, amikor akar, hiszen "hazajön." És fáradt, mert tanul és dolgozik, és hagyom aludni ameddig akar, legalább itthon pihenje ki magát.
Nem érzem úgy, hogy kiszolgálom, de a kedvenc ételét készítem olyankor.
És az is természetes, hogy találkozni akar a régi barátokkal. Miért ne tenné?
Tényleg nem értelek.
Elég sűrűn elmegyek a lányomhoz...addig alszom, ameddig akarok, nem ordítok vele, ha felébreszt, mert nem ébreszt fel.
Ilyenkor természetesen a lányom által főzött ebédet eszem. A telefonomat nem nyomkodom, mert azt be sem kapcsolom, ameddig ott vagyok. Ezalatt természetesen meglátogatom az ott élő barátaimat.
Hazahúzni nem tudok köszönés nélkül, mert a vejem visz ki a vonathoz, vagy a repülőtérre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!