Szülők, ti elfogadnátok a gyereketeket, ha kiderülne, hogy meleg/leszbikus/biszexuális/panszexuális stb?
Én úgy gondolom, hogy aki ezek miatt képes kitagadni a gyerekét,az nem normális.
Igen, elhiszem,hogy sokkolta őket ez, de attól még ugyanúgy a gyereke marad. Én ugyanúgy viszonyulnék hozzá, és nem, nem próbálnám meg "észhez téríteni, lebeszélni" . Gondolom felnőtt ember, az ő élete, az ő teste. Neki kell tudni,hogy hogyan érzi jól magát, vagy éppen kivel akar összejönni.
Nincs annál rosszabb,amikor valaki a társadalom véleménye miatt nem meri önmagát adni, rejtegetnie kell azt, amiben már évek óta biztos.
Nekem volt olyan ismerősöm, aki több évtized házasság után vallotta be a családjának, hogy ő a saját neméhez vonzódik. Szerinted mit érezett a házastársa?És a gyerekei?Hogy ennyi éven keresztül eltitkolta, megjátszotta magát. Nem szabadna,hogy ilyen történjen, mindenkinek meg kéne adni a lehetőséget,hogy az legyen aki lenni akar.
Annak sincs értelme, amikor valaki szintén a társadalom véleménye miatt nem meri felvállalni,hogy pl szeret női ruhát hordani férfi létére. Ha azt akar hordani,akkor hordjon, kit érdekel őszintén? Én attól még ugyanolyan jól alszom, mindenkinek a magánügye, ne korlátozzunk senkit ilyenben.
Szóval igen, elfogadnám ha a gyerekem más lenne. Nem mondom, hogy örülnék, de elfogadnám és értékelném, hogy fel merte vállalni és bíztatnám, hogy ne titkolja. Én sem szégyellném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!