Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti elfogadnátok a...

Szülők, ti elfogadnátok a gyereketeket, ha kiderülne, hogy meleg/leszbikus/biszexuális/panszexuális stb?

Figyelt kérdés

2017. márc. 30. 22:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%

Természetesen elfogadtam.

A fiam meleg, párkapcsolatban él.

A párját is fiamként szeretem.

2017. márc. 31. 00:32
 12/26 anonim ***** válasza:
82%
Elfogadnám, pláne amiatt, hogy én is biszex vagyok.
2017. márc. 31. 02:57
 13/26 anonim ***** válasza:
84%
Hát persze hogy elfogadnám. Iszonyú rossz szülő aki eltaszítja a gyerekét valami miatt amiről nem is tehet a gyerek.
2017. márc. 31. 04:46
 14/26 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen véletlenül épp tegnap néztem meg az Imák Bobby-ért c.filmet ....Elfogadnám a helyzetet ,hisz nem lenne más választásom,a gyermekem mindig a gyermekem marad akármi is történék ,de mindenképpen sokkolna a dolog ,senki nem örülne neki ...De egy szülönek sok esetben éreznie kell,már kis korától,hogy az ő gyermeke más... Nyilván a lázadó korban történö ,nyilvánvalóan átmeneti ,kiváncsiságból történő ^leszbikusság nem tartozik az elfogadható dolgok közé ,egyértelmüen más az a szitu ,mint ha valaki egyszerüen MÁSnak születik ...
2017. márc. 31. 06:14
 15/26 anonim ***** válasza:
68%
Azt a filmet mindenkinek látni kellene aki ennyi miatt eldobná a gyerekét.
2017. márc. 31. 06:27
 16/26 anonim ***** válasza:
80%
Elfogadni gyorsan, de Nehezen tudnam feldolgozni a helyzetet. Nem magam miatt, hanem miatta, mert sokan kirekesztenek ot emiatt!
2017. márc. 31. 07:23
 17/26 anonim ***** válasza:
75%
Biszex lany vagyok. Anyum majdnem negőrült mikor megtudta. De hiszem, hogy idovel elfogadja.
2017. márc. 31. 08:01
 18/26 anonim ***** válasza:
86%
Igen, nem a szexuális orientációjától függ a szeretetem.
2017. márc. 31. 08:04
 19/26 anonim ***** válasza:
89%

Miért lett lepontozva, aki azt írta, hogy mindenkinek látnia kellene azt a filmet (Imák Bobbyért)?

A film tényleg hasznos, és talán változna egyesek gondolkodás módja.. Már ha van valakinek szíve...

2017. márc. 31. 10:54
 20/26 anonim ***** válasza:
75%
#15-ossel egyetertek. Nem repesnek az oromtol, de nyilvan elfogadnam, hiszen a gyerekem es feltetel nelkul szeretem.
2017. márc. 31. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!