Elszeretnék menni pszichológushoz. Hogy mondjam el anyámnak?
Félek attól amit mondd, hogy mit reagál erre.
Most vagyok 14 éves lány és van barátnőm. Amiért a családom elítél. Ezért is szeretnék pszichológushoz menni ezt megbeszélni vele. Jól esne ezt ami bennem van kimondani, elmondani másnak.
Elméletileg minden sulinak kell hogy legyen pszichológusa. Ez ingyenes. Keresd fel, beszéljetek meg egy időpontot.
Illetve ha a családod tud erről akkor szerintem ezt könnyebb lesz elmondani. Mondhatod ezek:
~Vele legalább megbeszélhetném!
~Elmondhatná az okát (ez egy homofób szülőnek jó indok, így azt gondolják ezt meg lehet szüntetni)
~Beszélhetnénk a jövőmről, mire számítsak!
~Segíthetne az ismerekedésben, ha netán történne valami.
Stb.
Szerintem is a sulis is megfelelhet.Amúgy simán elmondod,hogy beszelni szeretnel egy szakertovel is a problemaidrol.De a sajat nemi hovatartotasodrol sose feletkezz meg,ne adj remenyt a szuleidnek,hogy tevesen higgyek azt,hogy ez megvaltoztathato dolog.
Igy megjegyeznen,hogy becsulom azt,hogy felvallalod magad raadasul elismered,hogy szakemberhez fordulni sosem gyengeseg.Kitartast neked!
1# Én nem tudok arról, hogy lenne ennek a sulinak pszichológusa. Túl kicsi ez az iskola annak :D
3# Azért ítélnek el mert leszbikus vagyok. A másságom miatt.
4# Köszönöm. Jól esett amit a végén mondtál :)
Bammeg! A némi hovatartozás mióta döntés kérdése?
Én óvoda óta biszex vagyok, azt se tudtam mi a szex, de azt igen, hogy Dalma volt a legszebb és legkedvesebb lány, és őt akarom feleségemül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!