Elkényeztetett lennék? Ti mit gondoltok egy ilyen emberről?
Inkább kínos, és megalázó rád nézve.
Ha egy nyelvet sem voltál képes megtanulni a szakos főiskolád alatt, akkor egyszerűen csesztél tanulni. Ugyanis, ha anyanyelvi környezetbe kerülnél segtítség nélkül, és az életed múlna rajta, rögtön meg tudnád tanulni.
Ez lustaság, semmi egyéb. Ahogy lustaság a részmunkaidő is.
Energia befektetése nélkül pont ennyi eredmény várható, mint az eddig életedben: semmi. Jól érzed: ez semmirekellőség, tunyaság, és gáz. Az idődből kitelik, változtass. Esetleg próbáld ki, hogy milyen, ha életedben először csinálsz is valamit érdemben, és nem csak éppen, hogy meg részmunkaidőben.
Látod, tipikus irigység a válasz az emberek zömétől.
Ha valakinek végre jól megy a sora, az is baj, és irigyül kapsz választ.
(Általában itt a legtöbben panaszkodnak és, ha valaki nem ezt teszi, már az is furcsa.)
Valószínűleg azért H-P.-ig nem csak körmöt reszelsz és ha már otthon vagy, biztos azért csak besegíthetsz otthon a házi teendőkbe.
Mint gondolsz kérdező, jól sejtettem?
Vagy nem?
Az a másik ház az hol van?
közvetlenül ott ahol laksz a szüleiddel, vagy sok kilométerrel máshol?
Azt ki tartja fenn és hogyan?
Mert egy nem lakott épületben, vagy az körül is van teendő.
Családi, vagy panel?
7-es voltam
Nézd, büszkék rád - oké, nem tudják, hogy végezted el az egyetemet - nem is kell tudniuk. Azt mondják, elég, amit csinálsz, tök jó dolog, mondjuk az én szüleim is ilyesmik, de itt a gyakorin olyanokat olvasok szülő-gyerek viszonyról, hogy a falnak megyek (szülő + felnőtt gyerek).
De attól, hogy ők nem várnak el tőled többet, attól még te tehetsz többet, akarhatsz többet, szebbet, jobbat, amiért hajlandó vagy többet dolgozni, jobb munkát keresni. Miért ne tennéd meg? Főleg, hogy ez téged is piszkál.
Végeredményben mindenből, amit teszel, te fogsz profitálni.
Jól teszed, hogy jársz angolra. Ez az egyik ilyen dolog. És ha már nyelvtanulással foglalkozol, megtanulhatsz németül is :), mondjuk ha végeztél az angollal. Tudod két nyelv tudásával (a tudásával, nem a papírral) egész jól kereshetnél. Hidd el, lesz haszna.
Kérdező.
15#-ös is voltam itt.
Teljesen korrekt válaszod köszi.
Mondjuk úgy, hogy egy kis életrajzot olvastam Tőled.
(végre aki nem csak panaszkodni akar és kritizálódni jött fel ide)
Nekem tetszik, hogy békésen megvagytok és nem civakodtok.
(mindig)
Mindenkinek meg van a territóriuma, teendője, célja.
Bár csak ilyen családba születtem volna :)
- értem ez alatt azt is, hogy nem hiszem, hogy elkényeztetett lennél, de ezt már írtam 2X.
Sok sikert, és békés életet :)
Ha elvégeztél egy német szakot (gondolom germanisztika) ahhoz a németen kívűl tudnod kell egy másik kötelezőt, nem? Ha nem az angol, akkor melyik?
Egyébként, ahogy már említették a gond inkább a céltalanság, 22 vagy, a kötelezőt bezsákoltad, de itt vége a dalnak.
Keress valami célt és javul majd a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!