Mit gondoltok arról, ha egy apa azt mondja a lányának, hogy "kitaposom a beledet", "beletaposok a fejedbe"? Persze mindezt ordítva.
Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 21:57
1/19 anonim válasza:
Milyen békés családi idill.
(hívnám a gyerekvédelmiseket)
2/19 A kérdező kommentje:
A lány azt mondja, hogy jó a kapcsolata az apjával és ilyen csak veszekedéskor fordul elő. Tettlegességig sosem fajult. Viszont szegény egy ilyen kiabálás után rögtön elsírja magát, amit persze meg is értek. A gyermekvédelmisekkel pedig valószínűleg többet ártanék...
2017. márc. 2. 22:11
3/19 anonim válasza:
apám is arany egy pofa volt. amit 13-14 éves koromban eljátszott, ma nem engedném. mi több. még a legrosszabb esetben is valszeg jobban jártam volna 18 évesen, mint azt ma tettem kb.
5/19 anonim válasza:
Amikor az apa jól van, meg kéne beszélni hogy "figyu Fater, tudom hogy a düh szól belőled, de ez nekem kimondhatatlanul rosszul esik - a kiabálás is, a tartalma pedig még inkább"
Nem tudom hogy kívülállóként mennyit tehetsz :/
6/19 anonim válasza:
mármint ha nem hallgatom és engedem azt amit ő előad azért, hogy embernek érezze magát. mert vagy király vagy, vagy ember vagy köcsög, aki mást mindennek hív vagy megaláz(ni próbál), hogy embernek érezze magát-
7/19 anonim válasza:
mai fejjel annyit tehetnék, hogy nem várom meg míg 70éves lesz hanem fejbevágom vagy ledöföm (nemhalálosan) akkor ott helyben 14évesen hogy egy életre megtanulja a leckét
8/19 anonim válasza:
a tiszteld a szüleid parnacsolattal lett elbaszva. szentyrásnak veszik. nincs meghúzva A határ. pedig van.
9/19 anonim válasza:
gcimből lettél, gcci vagy. kb. na az ilyen helyzetekben inkább ülnék!! 3 évet "kiakadásért" intézetben tiniként, mint hogy valahogy ellegyek, mert olyan jófej vagyok és mindent megengedek mert istenadtának veszem a lelki roncsolódást mert tisztelem a szüleimet ?... mert mindennek elmond mert nem tud prnót nézni mert létezem vagy látja hogy több szót ismerek mint ő és valamikor többre viszem stb stb---
10/19 anonim válasza:
ne ölj, ne tégy olyat, amiről nem akarnád hogy veled tegyék, és tiszteld a szüleidet.
ebben minden benne van, hogy békében meglegyünk. de persze úgy is értheted, hogy a gyerekeddel azt teszed, amit akarsz....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!