Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy apa azt mondja a lányának, hogy "kitaposom a beledet", "beletaposok a fejedbe"? Persze mindezt ordítva.

Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 21:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
5%
mert ő bizony tisztelni fog, akármit is teszel, megbocsát, akármi is legyen, stb. persze ő is a szülőd lesz, ha minden bűnt elkövetsz, de nem jutalmazza, ha épp ezeket NEm teszed meg...
2017. márc. 2. 23:06
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
ittál egy kis mákteát?
2017. márc. 2. 23:08
 13/19 anonim ***** válasza:
18%

iletve nekem jutalmazta. akkor kezdett emberként kezelni amikor lógtam a suliból, érettségi nélkül végeztem és ma a nyugdíjából élek... persze van ismerős, aki az anyja kezét benyomta a forró olajos fritőzbe, és lehúzza az utolsó ezrest, nem, én havi 2-10, hangulattól függő ezresből hozom ki a maximumot, de lehet, ha van valaiki otthon, vagy nem leszek mindennek elmondva azon a 2 napaon amian a fater otthon van, ill összeverve mert morzsák vannak a kanapén, akkor ma orvos is lehetnék. így pedig se ő nem tud mit mondani, se én. őszintén? bár leütöttem volna 11 évvel ezelőtt- de ha 13 évesen leszól mindennek, mert gimnáziumba jársz, nem cigizel és van jövőd, akkor pedig jófej ha kibuksz a suliból?

komolyan? visszamehetnék az időben? üsd. le. erősen.

ne szégyelld. pörkölj oda neki.

2017. márc. 2. 23:12
 14/19 anonim ***** válasza:
32%
inkább adj hálát, hogy normális viszonyok között nőhettél fel. a máktea pedig nagyon is menő. a komlóteának sokkal tisztább változata, és abszolút menp egy virág-
2017. márc. 2. 23:14
 15/19 anonim ***** válasza:
röviden: a családi terror egyáltalán nem menő, és csak akkor lenne szabad rosszul bánni a kölyökkel, ha tényleg rossz fát tett a tűzre.
2017. márc. 3. 16:26
 16/19 anonim ***** válasza:
és igazából nem a gyerek dolga lenne megtanítani az apjának hogy nem szabad így viselkedni.
2017. márc. 3. 16:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Miből gondolod te azt, hogy normális viszonyok között nőttem fel?
2017. márc. 3. 18:18
 18/19 anonim ***** válasza:
remélem, hogy normálisabb viszonyok között.
2017. márc. 3. 19:04
 19/19 anonim ***** válasza:
azt, hogy olyan ember lehet, mint az apám... Istenem de jó volt elköltözni otthonról
2017. márc. 3. 19:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!