Mit gondoltok arról, ha egy apa azt mondja a lányának, hogy "kitaposom a beledet", "beletaposok a fejedbe"? Persze mindezt ordítva.
iletve nekem jutalmazta. akkor kezdett emberként kezelni amikor lógtam a suliból, érettségi nélkül végeztem és ma a nyugdíjából élek... persze van ismerős, aki az anyja kezét benyomta a forró olajos fritőzbe, és lehúzza az utolsó ezrest, nem, én havi 2-10, hangulattól függő ezresből hozom ki a maximumot, de lehet, ha van valaiki otthon, vagy nem leszek mindennek elmondva azon a 2 napaon amian a fater otthon van, ill összeverve mert morzsák vannak a kanapén, akkor ma orvos is lehetnék. így pedig se ő nem tud mit mondani, se én. őszintén? bár leütöttem volna 11 évvel ezelőtt- de ha 13 évesen leszól mindennek, mert gimnáziumba jársz, nem cigizel és van jövőd, akkor pedig jófej ha kibuksz a suliból?
komolyan? visszamehetnék az időben? üsd. le. erősen.
ne szégyelld. pörkölj oda neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!