Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti szoktatok hangosan...

Anyukák! Ti szoktatok hangosan böfögni és szellenteni a gyerekek elött?

Figyelt kérdés

2017. márc. 28. 17:39
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
63%

50-es, most vagy túl sok iskolád van és elvesztetted a józan paraszti eszed, vagy sík hu~lye, mert baromira nem tudsz szöveget értelmezni.

Nem azt írtam, hogy direkt, hanem hogy néha van, hogy kicsúszik, senki nem szervez otthon fingóversenyt. Nem tudom, hogy ennek melyik része nem világos. Elég merev lehet nálatok az élet, szerintem még vigyázállásban is vizeltek otthon, mert milyen már, ha az ember elengedi magát. :)

Különben nem megváltoztatni akarom a véleményed, mert miért ne lehetne más, csak akkora hülyeséget írtál azzal, hogy úgy táplálkozol, hogy ne legyen bélgázod, hogy még a föld is beleremegett. XD

2017. ápr. 3. 16:22
 52/55 anonim ***** válasza:

mi szoktunk, nem direkt de ha jön akkor jön, a vőlegényemmel is. speciel azon nevetünk ha véletlen szagos is és megcsapja, de ő ezt szereti, én is szeretem, összetartozunk, egyek vagyunk a családdal is sőt meg is osztom velük hogy hogy jártunk, én se fogom megverni a gyerekemet érte :D

természetesen mindez zárt ajtók mögött zajlik.

2017. ápr. 3. 21:01
 53/55 anonim ***** válasza:

Kiviláglik a különbség az ún. érveléstechnikában is.

2017. ápr. 4. 08:43
 54/55 anonim ***** válasza:

..az egyik válaszoló vagyok,..addig olvasgattam amíg egy nap több kolléga előtt röhögés közben egy olyan reccsenős szakadt ki belőlem...., férfi dicséretére válhatna!:D

Marha ciki!!!!

2017. ápr. 4. 09:02
 55/55 anonim ***** válasza:
52. Egyetértek veled. Szerintem egy kapcsolatban ez a normális.
2017. ápr. 4. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!