Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti szoktatok hangosan...

Anyukák! Ti szoktatok hangosan böfögni és szellenteni a gyerekek elött?

Figyelt kérdés

2017. márc. 28. 17:39
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
36%

" válaszolónak caak annyit, hogy meg fog csalni a férjed, mert előtted még fingani se tud.... a f...át is kesztyűs kézzel fogod gondolom és csak sötétben szexelsz, mert az olyan undorító....:D "

Nem én vagyok a célszemély, de ne már, hogy ezt a kettőt ilyen szinten összelehessen hasonlítani...

2017. márc. 29. 02:36
 22/55 anonim ***** válasza:
73%

A 13-asnak!

Tipikus maca vagy. A férjed helyében finoman közölném veled, hogy ha nem tetszik, kívül tágasabb. Az alap egy kapcsolatban, hogy a felek nem szégyenlősek egymás előtt. Ha valamelyikünk pukizik, kinyitjuk az ablakot és nem csesztetjük egymást finoman.

2017. márc. 29. 06:25
 23/55 anonim ***** válasza:
32%

Hat most erre mit mondjak, van olyan no aki azt hiszi attol eros egy kapcsolat ha egymas ele szarnak. Nyugodtan :) De nem a valaszoloknak kell beszologatni hanem a kerdozenek egy igen vagy nem valaszt adni. De mondjuk szovegertest varni egy olyan.....hm...notol, aki azert erzi szorosnak es jobbnak a kapcsolatat mert egymas elott finganak, hat tul sok :)

Tudjatok van kozeput: nem csak a miss pitsa van a ti fingos vilagotokon tul, meg ott az igenyes no. De nem baj, rofogjetek, fingjatok, aztan majd egyszer amikor mar konkretan a szarszag jut eszebe rolatok, lehet okoskodni. Igenytelen nok.

2017. márc. 29. 07:51
 24/55 anonim ***** válasza:
22%
Elsullyednek szegyenemben, ha a ferjemnek ablakot kellene nyitni a szarszagom miatt amit ele pukiztam.....biztos a beleid szagat akarod vele szagoltatni utolso elotti? Jezusom micsoda nok vannak...
2017. márc. 29. 07:53
 25/55 anonim ***** válasza:
41%
Meg valami: mas a nem szegyenloskodok, meg az "olyan budoset csinaltam hogy ablakot kell nyitnia a ferjemnek".
2017. márc. 29. 07:54
 26/55 anonim ***** válasza:
92%
Senki nem írta, hogy egy nő fingorásszon a férje előtt Arra reagáltam, aki finoman figyelmezteti a férjét.
2017. márc. 29. 08:17
 27/55 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem természetes dolgo mind a kettő,mindenki csinálja.Egy családban meg ha valakinek kiszalad,nem kell szégyenkezni a másik előtt.Nekem volt hasi nagy mütétem,örültem ha tudok szellenteni,nehogy még ezen parázzak,hogy mi lesz ha pont a szobában jön rám..
2017. márc. 29. 09:18
 28/55 anonim ***** válasza:
89%

Az enyem szokott(bufogni kevesbe), sot meg meztelenul is van, hogy flangal ha epp nem talal torulkozot, de meg a rantott hust is van, hogy kezzel eszuk.

Maglyara velunk , az igenytelenség es a szemermetlenseg nagyasszonyai vagyunk. :D

Imadom a csaladom.

2017. márc. 29. 09:41
 29/55 anonim ***** válasza:
69%

Mióta a 3 évesem boldog vigyorral közli, hogy "Anyu pukizott!", azóta leszoktam róla...

férj előtt eddig se, tíz év alatt talán egyszer csúszott ki egy tüsszögőroham miatt.

2017. márc. 29. 11:22
 30/55 anonim ***** válasza:
45%
mink nem de a 17 éves fiam olyat böfögött tegnap hogy rámjött a röhögőgörcs, nagyapjáék az étkezőasztalnál is finganak :D :(((( - sosem értettem- ; a gyerekemet Pukinak hívták kiskorában csórikám még pici volt az tetszett rajta a legjobban istennek hála már elváltam rég..
2017. márc. 29. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!