Anyukák! Ti szoktatok hangosan böfögni és szellenteni a gyerekek elött?
" válaszolónak caak annyit, hogy meg fog csalni a férjed, mert előtted még fingani se tud.... a f...át is kesztyűs kézzel fogod gondolom és csak sötétben szexelsz, mert az olyan undorító....:D "
Nem én vagyok a célszemély, de ne már, hogy ezt a kettőt ilyen szinten összelehessen hasonlítani...
A 13-asnak!
Tipikus maca vagy. A férjed helyében finoman közölném veled, hogy ha nem tetszik, kívül tágasabb. Az alap egy kapcsolatban, hogy a felek nem szégyenlősek egymás előtt. Ha valamelyikünk pukizik, kinyitjuk az ablakot és nem csesztetjük egymást finoman.
Hat most erre mit mondjak, van olyan no aki azt hiszi attol eros egy kapcsolat ha egymas ele szarnak. Nyugodtan :) De nem a valaszoloknak kell beszologatni hanem a kerdozenek egy igen vagy nem valaszt adni. De mondjuk szovegertest varni egy olyan.....hm...notol, aki azert erzi szorosnak es jobbnak a kapcsolatat mert egymas elott finganak, hat tul sok :)
Tudjatok van kozeput: nem csak a miss pitsa van a ti fingos vilagotokon tul, meg ott az igenyes no. De nem baj, rofogjetek, fingjatok, aztan majd egyszer amikor mar konkretan a szarszag jut eszebe rolatok, lehet okoskodni. Igenytelen nok.
Az enyem szokott(bufogni kevesbe), sot meg meztelenul is van, hogy flangal ha epp nem talal torulkozot, de meg a rantott hust is van, hogy kezzel eszuk.
Maglyara velunk , az igenytelenség es a szemermetlenseg nagyasszonyai vagyunk. :D
Imadom a csaladom.
Mióta a 3 évesem boldog vigyorral közli, hogy "Anyu pukizott!", azóta leszoktam róla...
férj előtt eddig se, tíz év alatt talán egyszer csúszott ki egy tüsszögőroham miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!