Hogyan mondanátok, meg aszüleiteknek, hogy már nem vagytok gyerekek? 18/F
Figyelt kérdés
A telefonomat este 19:30-ra ki kell raknom a szekrényükre,és pontban 20:00-ra aludnom kell. Magánéletem nincs, megmondták, hogy nekem nincsen "szobám" mert az az övék(ezt még megértem, mert az ő pénzükbőllett véve a lakás), de még a szoba ajtaját sem, csukhatom be. Nemrégiben szereztem egy barátnőt, hétvégente tudunk találkozni, mert én baranya megyében lakok, s ő pedig veszprém megyében él. Általában ő szokott eljönni, mert engem nemigen akarnak elengedi. Mikor itt van állandó felügyelet alatt vagyunk. Mimkr egyszer "úgy" voltunk, direkt beküldték az öcsémet valamiért. Ma van 6hónapja,hogy együtt vagyok vele. Eddig 3szor volt alkalmam felmenni hozzá a többi hétvégén ő jött le, én 1ősziszünetet egy fél téli szünetet meg 1 hétvét voltam náluk). Ha elengednek, akkor heteken át tartó veszekedések árán. Tudom, hogy még nincs önálló keresetem, a buszjegy oda-vissza kb 5000ft. Ha havi 2azer mennék az 10000ft, más ennyit iszik el 1hétvége alatt. Megmondtam nekik, ha akarják, akkor írják fel, hogy hányszor voltam el, és ha kell vusszafizetem, ha lesz keresetem, de lehülyéztek. A barátnőmet, anyám le"vérszívó piócázta" mert megmondta a véleményét a neveléséről. Én meg nem tudom, hogy mit tegyek. Ti hogyan kezelnétek egy ilyen helyzetet?2017. febr. 12. 21:38
1/30 anonim 

válasza:

Mi fog reggel ébreszteni? Vagy csak én vagyok ekkora paraszt, h a telefonom ébreszt?
2/30 anonim 

válasza:

#1 Ha este 8-kor már aludnia kell, akkor kétlem, hogy szüksége lenne ébresztőre.
3/30 anonim 

válasza:

Költözz el és utána mutasd meg a fasiszta szüleidnek hogy nélkülük is tudsz boldogulni.
4/30 A kérdező kommentje:
A saját,laptopomat nem használhatom, vsak az engedélyükkel.(a laptopot én vettem ballagási pénzből). A barátaimmal nem,mehetek el sehova és, ha szóvá merem tenni,hogy már nem vagyok 7éves, akkor a "bezzeg az én időmben, mert neki így kellett, meg úgy kellett..." című szöveget hallgatom 3,5órán keresztül.(és nem, nem túloztam). Mindkettejük a szüleit, megkérdeztem és azt mondták, hogy állításaikn nem igazak. Apám bevezette, csak hétvégente ülhetek a laptop elé akkor is csak 4 órát mert olvasta a facebookon, hogy epilepsziát okoz, ő minden nap amint hazaért leül a számítógép elé és estig nem,is kelfel onnan(kb 13ra otthon van).
2017. febr. 12. 21:46
5/30 anonim 

válasza:

Hehee. Amugy mekkora fail, h 20:00kor aludnia kellene, de 21:38kor kérdést ír ki. Otthon nagyon dühösek lesznek...
6/30 A kérdező kommentje:
#1 Vettek nekem külön erre a célra egy ébresztő órát.(Had tegyem, hozzá, hogy nem lehet tőle aludni mert olyan hangosan ketyeg.)
2017. febr. 12. 21:49
7/30 A kérdező kommentje:
#4 Nincsnek otthon, céges vulin vannak.:3
2017. febr. 12. 21:49
8/30 anonim 

válasza:

:) 21:38
AKkor még sincs alvás 8-kor?
9/30 anonim 

válasza:

Nem azért, de ha én otthon vagyok, és nincs valaki itt, akkor reflexből azt írom, hogy nincsenek ITThon.
Milyen céges buli van vasárnap este? :)
10/30 anonim 

válasza:

A srácot kiiktatták 8kor, ők meg valahol a kocsiba hancurléceznek :DDD haveeer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!