Hogyan nyugodjon le a húgom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy édi-bébi kishúgom, akinek szép szóval a segge ki van nyalva és egyudegbeteg ha lehet ezt mondani, de most jutotttam el arra a szintre, hogy megpróbálok írni róla. (6 és fél éves). Na de hát mélypontra érkeztünk így karácsonyra. Vettek neki barbikat 10-20k/darab értékben és új ruhákat amiket sírva kikönyörgött a boltban mindenki szeme előtt (a plázában is elkezdett verni mindent ha nem vettük le azt a játékot ami tetszett neki, majdnem kidobtak minket. Ma nézegette a telefonján a youtubeot, és talált ilyen face-Swap játékot. Na és ő is le akarta tölteni. persze nincs előllapi kamerája így nem kompatibilis vele, nekünk meg nincs most pénzünk új telefonra, mert szüleimnek nyomógombos és az enyémen sincs kamera. Erre belekezdett az üvöltözésbe, hogy akar új telefont most rögtön és elkezdett törni-zúzni, üvöltözni. Szüleim meg hagyják. De már nagyon idegesítő, hogy egész nap sír és hallom, hogy törnek a poharak. Próbáltam lemenni megpofozni, de engem egyből leállítottak és nekem adták a pofont, azt mondják mi okból akarom megütni, amikor tök édes, nem csinál semmit. Gondolkodnak is rajta, hogy egy SAMSUNG GALAXY S7-et akarnak venni neki!!! (6 és fél éves a lány) és még csak 2,5 éve kapta a másikat. Mi tévő legyek? Felfordul már a gyomrom és sajnos nincs még pénzem elköltözni pedig már megtehetném nemsokára érettségi után :frowning:2016. dec. 22. 21:00
1/17 anonim válasza:
na az ilyenekből nem lesz semmi ha felnőnek már most sajnálom szegény lányt
3/17 anonim válasza:
Ez most komoly? Nem normálisak a szüleid,hogy ennyire elkényeztetik.
4/17 anonim válasza:
Martin húga 8, és már írt róla.
5/17 anonim válasza:
Pfuuu, kitartast! Véleményt inkább nem mondok akik ilyennek nevelik, mert ki lennék tiltva..
7/17 anonim válasza:
Sajnállak, az ilyen gyerekeknek visszakézből adnám a pofont.
Beszéltél már a szüleiddel?
Egy ideig ne vegyetek neki SEMMIT. El lesz kényeztetve, és a való élet nem így működik.
Ő Martin, és a 8 éves húga. Kérdező, az otteni kommenteket is érdemes lenne olvasgatnod tanácsért!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..
8/17 anonim válasza:
Ezt teljes mértékben a szüledi rontották el nevelés terén, és ők is tudják ezt helyrehozni. Szomorú hogy ők ezt nem veszik észre.
9/17 anonim válasza:
7# ... agyfaszt kaptam .______.
10/17 anonim válasza:
Én tapintatosan félre szoktam nézni, amikor a nagyobb neveli a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!