Megkaphatom ilyen esetben a felügyeleti jogot a húgom felett? 19/F
Az ismerősök elkerülése érdekében nem mesélném el teljes egészében, hogy mi történt. A lényeg, hogy egyetemre járok, barátnőmmel együtt lakunk. Otthon pedig áll a bál. Lásd: folyamatos veszekedések, amiket a húgomon vezetnek le, nem is egyszer megütötték. Szó szerint retteg és az egyik tanára is mondta, hogy látja, hogy nincsen vele rendben valami, látszik rajta, hogy nagyon fél és kérdezte, hogy minden rendben van-e otthon, mire anya azt mondta, hogy igen.
Még csak 12 éves, nem lehet, hogy a további éveit így élje, teljesen tönkre fog menni. Van, amikor hétvégente hazamegyek és megölel, mindig elmondja, hogy szüleink folyton csak bántják nem csak verbálisan.
Nem tudom, hogy ezt így meg lehet-e oldani, vagy lehet hülyeséget kérdeztem, mert ez lehetetlen, csak gondoltam van rá valami megoldás.
Előre is köszönöm szépen.
Jezusom, mennyi onzo es rosszindulatu ember van itt! Mi az, h a "baratno is mulando"??? Hogy jon ez ahhoz, h a srac magahoz akarja venni a hugat, m otthon bantalmazzak? 19 eves, egyetemre jar, csak tisztaban van azzal, h tudja-e vallalni a huga neveleset vagy sem anyagilag. Egyebkent ilyenkor jarna neki tamogatas is, ha megkapna a huga feletti felugyeleti jogot.
Kerdezo, erdeklodj a gyamhivatalnal. Nagyon tisztellek, h egyaltalan eszedbe jutott az, h magadhoz veszed a hugodat! Minden elismeresem es sok sikert kivanok hozza; remelem sikerul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!