Megkaphatom a gyerekeim felügyeleti jogát az volt férjem helyett ebben az esetben?
Mikor elváltunk férjem marad a házban (az övé) és hazaköltöztem a szüleimhez. Egyik héten nálam vannak, másikon nála. De a válási papírokba azt írtuk, hogy nála vannak elhelyezve, a gyerektartást nem vonják le tőlem, hanem odaadom. A pénz dolgot is csak azért írtuk le mert valamit kellett, amúgy nem fizet senki senkinek.
A férjem szeretne elköltözni, mert egy jobb állást kapott. Azt hiszi gavallér amiért felajánlotta, hogy kéthetente lehozza ő a gyerekeket, értük is jön, a szüneteket megkapom, többet mint elvileg jár.. De ez még mindig édeskevés. A gyerekeket is feltüzelte, hogy milyen jó lesz egy nagyobb városban.
Van esélyem megkapni a felügyeleti jogot, ha bizonyítom tanúkkal, hogy én is ugyanannyit voltam a gyerekekkel? A másik, hogy megzsarolt (igaz én is csúnyán beszéltem vele),hogy nem fizettem egy forint gyerektartást sem, az, hogy ő többet engedte a gyerekeket hozzám, az csak tőle volt rendes.. Pedig tényleg eleve így volt megbeszélve. Csak nem akartunk feleslegesen bármit csinálni (gyerekek lakcímét átiratni stb) Én megbíztam benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!