Miért a hugom a világ közepe?
Figyelt kérdés
amugy sem tul jo a viszonyom a szülőkkel, de mióta a hugom Lili megszületett (3ève) azota borzasztó a kicsi akármit kèr Úr Isten mindenkii ugrik h megadja neki. de ha èn kèrek mindig azt kapom jól van várjál vagy menj ès hozz magadnak! akármit csinálok semmi sem jó. pl.ha tuzet rakok kèpes leorditani a fejem mert egy pici fust kijott. vagy a elfelejtrk valamit azèrt kb.kitör a 3.világháboru. minden vakációban itthon vigyázok a hugomra ketten 9órán keresztül. azért ez ifegesit nem tudok menni sehova a barátaim mind egyutt vannak èn pedig itthon poshadok ahugommal ! mièrt van h őt imádja mindenki engrm meg egyenesen utálnak??? 14L2016. febr. 9. 15:31
1/20 anonim válasza:
A kicsit mindenhol jobban szeretik, törődj bele.
2/20 anonim válasza:
Te már egy kamasz vagy, aki útban van a felnőtté válás felé. Természetes, hogy tőled már el lehet várni ennek arányában sokmindent. Egy 3 éves kislány még most eszmél rá a világra. Ilyenkor a legaranyosabbak a gyerekek. Ha nem állnál lélekben harcban vele, te is élvezhetnéd ennek jó részét is.
3/20 anonim válasza:
Egy kisgyerek még magától kb semmit nem tud csinálni, szóval még jó hogy ugranak ha akar valamit. Te meg már mindent meg tudsz csinálni, legalábbis illene ennyi idősen már. Szóval nem tudom mit vársz? Ne legyél hisztis, hanem inkább legyél önállóbb, határozottabb, érettebb már... ha nem akarsz húgodra vigyázni akkor meg azt is közöld a szüleiddel.
4/20 anonim válasza:
Nálam is volt,ên mindenért rossz voltam hugom a kiskirálylány amit kért azonnal meg kellett kapnia,mindig én vigyáztam rá,éld túl és amint lehet költözz el,én is ezt csináltam,és még mindig ő a miss tökély,anyámék fején táncol,pedig már elmúlt 16 is
5/20 anonim válasza:
A szülők a kicsikkel mindig engedékenyebbek, mert te már nagy vagy. Simán piszkálhat, idegesíthet és ha meg rászólsz akkor te vagy a rossz. El kell fogadni, ez van.
6/20 anonim válasza:
Mit kérsz tőlük? Részletesebben kifejthetnéd, mert ez egyenlőre édeskevés; de a helyesírásoddal kezdhetnél valamit; ha az értelmi szinted is párhuzamban áll a helyesírásoddal, ne számíts a jövőben tiszteletre.
7/20 anonim válasza:
Ő három éves, te pedig tizennégy. Logikus, hogy nem fognak egyformán bánni veletek. Őt még sok mindenben kiszolgálják, amiben téged már nem. Később ha minden jól megy, ez is megváltozik.
Viszont az szerintem sem jó ötlet, hogy amikor a korodbeliekkel tölthetnéd a szabadidődet, a kistesót kell pesztrálnod. Nem mondom, hogy ne vigyázz rá néha, de szerintem nem a legjobb dolog állandóan a nagyobb gyerek nyakába varrni a kisebbiket.
8/20 anonim válasza:
Együttérzek. Ugyan ez a helyzet itt is.. Kitartás ;)
9/20 anonim válasza:
az valóban nem korrekt,hogy neked kell egész nyáron a tesódra vigyázni. nem akarok csúnyán fogalmazni, de nem te vállaltad a gyereket, hanem ők. oldják meg akkor maguk, ne te legyél az ingyen bébicsőszük..persze alkalmanként oké,hogy vigyázol rá, hiszen a tesód. de nem egész nyáron. úgyhogy ezt a részét beszéld meg velük.
10/20 anonim válasza:
3 évesen te voltál a világközepe :)
Megértelek, nehéz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!