Miért a hugom a világ közepe?
Azért mert az egyenlő bánásmód és az egyforma bánásmód nem ugyanaz.
Ha a farkasnak meg a nyúlnak adsz egy-egy répát, akkor egyformán bántál velük, de nem egyenlően. (Egyikük éhes marad.)
Kicsit későn jött a tesó, megszoktad, hogy te vagy az egyetlen gyerek, el is kényeztettek kicsit, és most nem tudsz mit kezdeni az új helyzettel. Nagylány vagy már, persze, hogy nem fognak neked tejbepapit csinálni, ha elnyikkansz, hogy éhes vagy. Menj szépen és kenj egy kenyeret, mint minden más tizenéves.
Kamasz vagy, azért tűnik ilyen drámainak az egész. Majd beállnak a hormonjaid és nem leszel ilyen pukkancs.
Azért, mert a szüleid bunkóak és önzőek.
A "nevelésükkel" a legkiválóbb úton haladnak afelé, hogy meggyűlöld a testvéredet. Belőle lesz egy kis hüyle, aki a szüleid nyakán ragad, belőled peidg egy keserű kislány, aki teli lesz testvérgyűlölettel. És ez elsősorban anyád búne, csak hogy tudd.
Egyébként kerek-perec lázadni kell, kicsi lány. Van neked akaratod, nemde? Na, akkor most vagy abban a korban, amikor lázadni kell és a magad útját kitaposni. Tanulj csináld a magad dolgait, és fordulj el tőlük - meglátod majd ők szaladnak utánad.
A kistestvérre vigyázást kategorikusan meg kell tagadni. Neked ő a tesvéred, nem a gyereked. Törődjön vele az, aki a világra hívta: a szülője.
Hát te tényleg gonosz vagy, hogy törölteted a válaszokat.
A húgod biztos sokkal kedvesebb.
Nálunk is ez van ,csak én vagyok a Lili, a nagyobb :D
Szörnyű, átérzem...
:) Azért 14 évesen nem kell egész nap csavarogni, de tiszteletem, ha ennyi mindent megteszel otthon. Én még 34 évesen sem főztem, hanem rendeltem.
(Azóta megtanultam jól.)
N
Nem elég, hogy még az iskolaszünetekben is a nyakdbavarrják a húgod, a hála érte az, hogy a legkisebb hibádnál is úgy letolnak, mintha minimum embert öltél volna.
Igen, ismerős a szituáció. Itt már messze nem a húgoddal szembeni köttlességekről van szó, hanem kihasználásról. Mire betöltöd a 18-at, a húgod még mindig csak 7 lesz. Szóval a legszebb kamaszéveidet pesztrálással fogod tölteni minden létező szabadidődben, hacsak nem âllítod le a szüleid még időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!