Szerintetek miért van ma annyi neveletlen fiatal? Miért hiszik azt sokan, hogy ők a világ közepe? Ebben szerepe lehet a nevelésnek?
Gondolom a nevelés, mi más lenne... Nem vagyok túl idős, de nekem is feltűnt, hogy a mai tinik elég hülyék és bunkók. Tisztelet a kivételnek persze.
25/L
Nincs szerepe.Mindenki azt hiszi magáról,hogy ő az Isten,csak minél jobban hiszi,annál több pofont kap.El fog ám múlni.
Csak addig nehéz őket elviselni.Minden korban a fiatalok lázadók voltak.Egy két év és leváltódnak,jönnek újabb fiatalok:-))
Nevelés(hiánya)is,meg az iskolai környezetben ezt látják,ennek akarnak megfelelni.
Van egy bizonyos dackorszak,de némelyiknél túlmegy azon is..
a válsz egyszerű. a szülők tojnak a gyerekekre.
"dolgoznom kell, hogy meg tudjak mindent adni a gyerekemnek/családomnak"
és azt nem adják meg, amire nagyobb szüksége lenne a gyereknek, mint minden héten új játék, vagy mittoménmi..
a gyerekek az utcán nőnek fel, egymástól és ami még rosszabb, a tv-ből tanulnak, és nem utolsó sorban, amióta az atyai pofon erőszaknak, és ósdinak van kikiáltva, nem tanulják meg hogy mi a tisztelet, meg hogy mit szabad, és mit nem...
ez van.. fiatalság bolondság... az volt valamikor. most inkább fiatalság hazárdság... vagy valami hasonló
21/f
mért van annyi neveletlen középkorú aki lökdösi meg beszól a fiataloknak mikor ők csak suliba mennek?
am vannak köcsögök de sztem ilyeneket kérdezni is köcsögség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!