Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan nyugodjon le a húgom?

Hogyan nyugodjon le a húgom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy édi-bébi kishúgom, akinek szép szóval a segge ki van nyalva és egyudegbeteg ha lehet ezt mondani, de most jutotttam el arra a szintre, hogy megpróbálok írni róla. (6 és fél éves). Na de hát mélypontra érkeztünk így karácsonyra. Vettek neki barbikat 10-20k/darab értékben és új ruhákat amiket sírva kikönyörgött a boltban mindenki szeme előtt (a plázában is elkezdett verni mindent ha nem vettük le azt a játékot ami tetszett neki, majdnem kidobtak minket. Ma nézegette a telefonján a youtubeot, és talált ilyen face-Swap játékot. Na és ő is le akarta tölteni. persze nincs előllapi kamerája így nem kompatibilis vele, nekünk meg nincs most pénzünk új telefonra, mert szüleimnek nyomógombos és az enyémen sincs kamera. Erre belekezdett az üvöltözésbe, hogy akar új telefont most rögtön és elkezdett törni-zúzni, üvöltözni. Szüleim meg hagyják. De már nagyon idegesítő, hogy egész nap sír és hallom, hogy törnek a poharak. Próbáltam lemenni megpofozni, de engem egyből leállítottak és nekem adták a pofont, azt mondják mi okból akarom megütni, amikor tök édes, nem csinál semmit. Gondolkodnak is rajta, hogy egy SAMSUNG GALAXY S7-et akarnak venni neki!!! (6 és fél éves a lány) és még csak 2,5 éve kapta a másikat. Mi tévő legyek? Felfordul már a gyomrom és sajnos nincs még pénzem elköltözni pedig már megtehetném nemsokára érettségi után :frowning:

2016. dec. 22. 21:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan nyugodjon le a húgom?"

Röviden, tömören: Sehogy.

Sajnálom, hogy ezt mondom, de amíg a szüleid nyelve ezerrel pörög a kishúgod "tündibündi" seggében, addig nem lesz változás, és te ezen sehogy sem fogsz tudni változtatni. Ezt teljes mértékben a szüleid rontották el, és ezen csak és kizárólag ők tudnának valamennyire változtatni. El van teljesen kényeztetve, nem érzi a határokat, emiatt megszokta és megtanulta, hogy ha akar valamit, akkor elég levágni egy nagy és látványos hisztit, és a szüleid már meg is veszik neki.

Nem érdemes megpróbálnod megpofozni, az csak olaj lenne a tűzre, nem csak a szüleidnél, de a húgodnál is. Érettségi után menj valami okj-re vagy egyetemre, és lakj koliban. Mást sajnos nem tudok tanácsolni. A szüleidet meg hagyjad. Jó nagy büntetés lesz nekik ez a taknyos kis pi csa 10 év múlva, akkor aztán majd foghatják a fejüket, hogy ugyan hol is ronthatták el.

2016. dec. 23. 12:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát oké értem, nakkor megpróbálom valahogy kihúzni. Ja és most megfogta és mindent bekent kézkrémmel az összes hálószobát meg ágyakat mert még ma is sírt és már nem tudja törni a poharakat és mindet nekem kellett feltisztítani meg azt mondták, hogy ilyen elmezavar szóbaeshet egy 6 évesnél.... na mind1 . Meg az ágyamon is ugrált az is leszakadt és el kellett mennem tartódeszkákért és nekem kellett beszerelnem... és persze egy szót se szóltak rá, csak ugráltattak.... Ha meg ellenkezek, kapom a büntetéseket.
2016. dec. 23. 16:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Gratutálok a szüleidnek..!
2016. dec. 23. 16:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de valahogy nehezen tudom elhinni, hogy ez mind így megtörtént, és még a szüleid meg is magyarázzák, hogy ez normális, téged meg csicskáztatnak, mint valami házi rabszolgát...ez nekem már túlontúl fantázia szagú...

Ha meg tényleg megtörtént, akkor szépen fogd magad, és irány a gyámügy. Bizonyítékként fel is veheted telefonra vagy hangfelvételre jó párszor az otthon történteket. A gyámügy úgy p csán fogja a szüleidet billenteni, hogy csak na. Aztán ha a húgod egyszer úgy bedühödik, hogy kést fog a kezébe és beleállítja valakibe? A szüleid azt is ki fogják magyarázni? Én teljes komolysággal megkérdezném az idióta anyádat és apádat, hogy mi a francnak csináltak még egy gyereket, ha már veled se foglalkoztak....vagy ha a húgodra ennyire sz@rnak rá.

Ha nem akarsz várni, mindenképp gyámügy. És ne félj, mert te vagy úgymond "előnyben", nem a szüleid. Nem téged fognak megbüntetni, hanem a szüleidet fogják elmeszelni. Talán észbe kapnak....

2016. dec. 23. 17:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Pontozzatok le nyugodtan, de szerintem 100%, hogy ez a kérdés csak egy kamu provokáció.

Nincs az az idióta, elvetemült szülő, aki, ha a gyereke tör, zúz, tönkreteszi a lakást, poharakat vág a földhöz és tönkreteszi az ágyat is, még ekkor is azt mondja, hogy ez teljesen normális egy 6 évestől. Ehhez minimum szellemi fogyatékosnak kéne lenni, vagy valaki ne lássa be, hogy itt komoly gond van.

Mellesleg ha 6 és fél éves, akkor már az iskolát kezdte nem? Nem hiszem, hogy óvodában/iskolában egy kis angyal, otthon meg maga a földi pokol. Ha meg az iskolában vagy oviban is így viselkedett volna, akkor már rég meg lettek volna a szüleid fenyegetve a gyámüggyel, vagy már rájuk is hívták volna.

2016. dec. 23. 17:09
 16/17 anonim ***** válasza:
87%

#15 de, igen, van, aki iskolában tud viselkedni, mert ott nem nyalják a seggét, hogy ő az isten, de otthon előjön belőle.

Lauráról is vannak felvételek a youtube-on, a szülei mindent hagynak neki.

2016. dec. 23. 23:19
 17/17 anonim ***** válasza:
37%

Ha esetleg nem a neten hagynak lógni ennyit a szüleid akkor nem lenne ez a baj

De hat ilyen szülőktől mit var az ember

2016. dec. 24. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!