A gyerekek éheznek, de a szülők cigiznek és isznak. Mit szóltok?
Annyi ilyen család van,hogy a gyerek éhezik, ugyanabba a cipőbe jár télen-nyáron, nincsen semmije .
A szülők meg szívják a cigarettát egész nap és isznak is.Arra jut pénz?
Az ilyennek minek gyerek? Vagy csak én gondolom úgy,hogyha már vállaltam gyereket,akkor neki adok meg minden szükséges dolgot,utána jönnek a saját szükségleteim, ha marad rá?
A pia szerencsére sok családban nincs meg, de a cigi ugyanúgy ott van, igaz ,hogy a gyerek a menzán kívül nem tud semmit enni.De napi 1-2 ezer jut cigire..
Mit gondoltok?
"A pia szerencsére sok családban nincs meg, de a cigi ugyanúgy ott van, igaz ,hogy a gyerek a menzán kívül nem tud semmit enni.De napi 1-2 ezer jut cigire.. "
Képzeld el, én még menzára nem voltam befizetve. Mert alkesz/cigiző szüleim megmondták menza pénzt inkább cigire,alkoholra költik. Néha szomszédtól kaptam étel maradékot azt ettem. De egyébként kenyeren meg vízen éltem gyerekkoromban. 15 évesen elmentem dolgozni és elköltöztem.
Nem vagy egyedül ha gyerekekről van szó én is nagyon magas mércéket szoktam felvetni. A gyerek az első, ez szent szabály, inkább ne egyek én, de a gyerekem lakjon jól kétszer.Szerintem nyugodtan vállalhat gyereket,aki cigizik. Persze ne a gyerek előtt.És csak akkor ha nem befolyásolja a gyerek fejlődését, és az anyagiakat. Sajnálatos dolog,ha egy szülőnek fontosabb az alkohol és a dohány, de sajnos én is ismerek ilyeneket.
Nem nagyon lehet mit tenni ezzel, elég bonyolult ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!