Mit tegyek? SOS
Meg is érdemled. Az a bajod, hogy nem kapsz zsebpénzt? Szánalmas. Szerintem csak túl dramatizálod, mert már nem csak te vagy. Inkább örülnél, hogy egy teljes családban élsz.
15/L
Hány éves vagy? Próbálj meg apukáddal beszélni, egy kevés zsebpénzre minden gyereknek szüksége van egy bizonyos kor felett. Hány évesek az új nő gyerekei? Ha a te korosztályodbeliek, ők is örülnének, ha kapnának valamit. Nyilván 4 gyerek mellett anyagi okok miatt nem lehet túl sok zsebpénzt osztogatni, de egy minimálisat azért jó lenne.
Próbálj egy kicsit jobban beilleszkedni a családba, bár el tudom képzelni, hogy ez most lehetetlennek tűnik, de legalább próbáld meg! Az életben sem mindig Te leszel a középpontban, ezt bizony nem baj, ha megszokod.
Nem gyengén vannak készen a szüleid hallod! :-D Apád meg a három gyerekes nő, anyád meg elhúzott, mint a vadliba, otthagyva téged a három idegen gyerekkel. Ez oszt igen!! :-)
Anyud nem akar magával kivinni esetleg? Vagy hogy melózik ő kint, hol lakik? Hány éves vagy? Én anyaként biztos nem hagynám ezt!
Az, hogy nem kapsz semmi zsebpénzt gáz. Olyan szempontból, hogy Apád új felesége dönti el, hogy ne kapj. Ez Apud hibája. Beszélned kell vele.
Izé..nem egészen jött át nekem a teljes story. A gyerekek..féltesóid vagy? Mert úgy irtad..idegenek...pedig ha APud gyerekei akkor testvérek és velük osztoznod kell. Vagy Apud összejött egy terhes nővel aki epp a 4-ik gyereket várta? Oo
Elhiszem hogy rossz mindenen osztozkodni de azért nehogy már azon sírjon a szád hogy mostmár nem te vagy a minden a többiek meg se sincsenek ejtve.
Amúgy ha zsebpénz kell beszélj össze a tesókkal, ha nem csak te hanem mind a 4-en sírto ka zsebpénzért (az 5. gondolom még baba) általában könnyebb elérni.
De ha mindent megkapsz amire ráteszed pici szemed akkor mia francnak neked zsebpénz? Vagy zavar hogy apuci már nem vesz meg minden méregdrága/felesleges hülyeséget amiről úgy gondolod neked kell?
Én megtudom érteni. Eddig te voltál a világ közepe, mindent megkaptál, és egyszer csak ott találod magad 4 testvérrel és kezdheted megtanulni a közösködést és a 0 zsebpénz átkát.
Lehet cseszegetni, hogy elkényeztetett kis liba vagy (ez a válaszolóknak szól), de nem te tehetsz róla hogy eddig mindent megadtak és nem tapasztaltad meg milyen testvérekkel élni.
Minden esetre sajnos nem sokat tehetsz ellene.
Anyukád nem tud külföldről zsebpénzt küldeni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!